Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság tizenkilencedik fordulójában egy mérkőzést játszottak vasárnap.

Az újfehértói csapatnak vezetést szerző Daróczi Patrik (elől) indul ünnepelni a Nagyecsed elleni találkozón Fotó: tudósítónktól

Nyír-Wetland megyei I. osztály: 19. forduló

Újfehértó–Nagyecsed 1–1 (1–0)

Téglás, 126 néző, v.: Hegedűs Cs. Újfehértó: Dukát P. – Kecskeméti P. (Tóth Sz.), Petics Gy., Kertész M. (Csizmarik Á.), Barta G., Veres D. (Tábori), Hudák M., Zámbó D., Pallai G., Daróczi P., Jócsák D. Edző: Piskóti Zsolt. Nagyecsed: Makó R. – Zámbó K., Sarkadi G. (Nyíri Gy.), Terdik Zs., Pócsi B., Kóka S. (Gömze A.), Kóka R. (Angyal N.), Erdős M., Mezei B., Nyíregyházi G. (Bulyáki K.), Somlyai G. (Bulyáki A.). Edző: Kósa József. Hiába szerzett vezetést a hazai csapat, a második félidő hajrájában egyenlített és pontot szerzett a tavasszal még veretlen Ecsed. Gól: Daróczi P., illetve Angyal N.

Piskóti Zsolt: – Sokkal több volt ebben a mérkőzésben is. Az első félidőben el kellett volna dönteni a meccset, egy ilyen rangadón nem lehet ziccereket hibázni. Tudtuk, hogy jó ellenféllel találkozunk és pontrúgásaikra készültünk, sajnos mégis ebből kaptunk gólt.

Kósa József: – Két ellentétes félidő: az elsőben a hazaiak eldönthették volna a mérkőzést, a másodikban viszont egy jogos 11-est nem adtak meg javunkra, plusz kiállítás is járt volna az esetért, majd Angyal Norbi góljával sikerült pontot szerezni.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .