Kattints a képre!!

Berec Gábor huszonegyedik születésnapját ünnepelte szombaton, ami abszolút nyerőnek bizonyult. A Vásárosnamény csatára rámolta be a győztes gólt a Mátészalka ellen 2–1-re megnyert megye egyes rangadón.

Berec Gábor első felnőtt bajnoki góljához (képünkön) volt hasonlatos a szombati szülinapi történés Fotó: beregihírek.hu

A beregiek így még inkább beágyazódtak a tabella második helyére, a szezonban negyedszer betaláló támadó pedig nyugodt szívvel belemerülhetett a megszolgált ünnepi buliba.

– Harbula Balázs edzőnek mondtam a meccs előtt, hogy déjá vu érzésem van: ugyanaz motoszkált bennem, mint az ősszel a Szpari II. ellen, amikor én rúgtam a negyedik gólt, azzal nyertünk – merült a témába Berec Gábor. – Akkor bejött és most megint! Egyébként is fel voltam dobódva, bár nem indult jól a nap, de ezt inkább hagyjuk, már történelem, a lényeg, hogy jól sült el a meccs. Az egész ahhoz hasonlított, amikor életem első felnőtt mérkőzésén a Balkány ellen a 92. percben győztes gólt fejeltem, az sem volt gyenge… Két vereség után mindenképpen meg akartuk szerezni a három pontot, rémlik, ahogy betaláltam, odaszaladtam a kispadunkhoz: pacsi, pacsi, közben elhangzott más is… Hát, örültünk rendesen. Na most az van, hogy fordított eset történt, én leptem meg a srácokat a szülinapomon, de majd biztos pótolják…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .