Kattints a képre!!

Félbeszakadt a Nagydobos-Várda SE U17-es női futsalmeccs: a 9. percben – 0-1-es állásnál – a papíron hazai csapat játékosa, Gál Réka egy görcsroham következtében összeesett.

Gál Réka (16) rövid időre eszméletét vesztette a futsalmeccsen Fotó: kisvardafc/Ombodi Tamás

A kisvardafc.hu beszámolója szerint – a leveleki spotcsarnokban rendezett mérkőzésen – Zsell Csaba, a várdai együttes edzője azonnal az ifjú hölgy segítségére sietett, szakszerűen kontrollálta a roham lefolyását: elsősegélyben részesítette, egyben értesítette a mentőket. Rékát a nyíregyházi kórházba szállították, vizsgálaton esett át, majd még csütörtök éjszaka hazatérhetett.

– Utólag kellett nekem is megkérdezni, hogy tulajdonképpen mi történt – ecsetelte az eseményeket a dobosi csapatot erősítő Gál Réka, aki rövid időre elájult. – Annyi van meg, hogy nagyban focizom, meg akartam szerezni a labdát, majd arra eszméltem, hogy Csaba, a Várda edzője szólítgatott: „Ne aludj el, lélegezz”! Ezúton is köszönöm neki a segítséget! Epilepsziás vagyok, tudom mivel jár, nem ijedtem meg, csak kicsit fura volt, mert régen tört rám hasonló roham, meccsen pedig még soha. Még szép, hogy szeretném folytatni, ez egyáltalán nem tántorít el: nagyon szeretek futsalozni és persze, futballozni is.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .