Kattints a képre!!

Korán szól majd a vekker: vasárnap délelőtt (kezdés: 11 óra) Békéscsabán játszik bajnokit a Sényő-Carnifex NB III-as csapata a Keleti csoport huszonötödik fordulójában.

Jó lesz beállítani az ébresztőórát a sényőieknek Fotó: internet

Mindez nem kevesebbet jelent, hogy a szabolcsiak pitymallatkor kényszerülnek útra kelni a Viharsarokba: hajnali 5.30-ra tűzték ki az indulást, a játékosoknak pedig legalább háromnegyed órával korábban – akad olyan, akinek még hamarabb – ébredni kell, hogy elérjék a „csatlakozást”. A szakmáról szólva: az NB II-es klub harmadik vonalban szereplő újonc „fakója” meglehetősen eredményes szezont fut. A Csaba II. hetedik helyen tanyázik a tabellán, négy tavaszi fellépéséből hármat megnyert, egyszer döntetlenre végzett. Vagyis, a Sényőnek minden tekintetben fel van adva a lecke.

– Ősszel egy nagyon érdekes és izgalmas mérkőzést játszottunk a Békéscsaba második csapatával, amely ráadásul a tavasz eddigi mérkőzéseit elnézve, bombaformában van – fogalmazott Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja a sényői együttest. – Kissé érdekes időpontban játszunk a következő fordulóban, nem csak a hazai csapattal kell majd megbirkóznunk: a hajnali indulás nehézségeit is le kell majd küzdenünk.

A hatodik pozícióban posztoló Kisvárda Master Good II. szombat délután – a tabellán nyolcadik – Putnokot fogadja.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .