Kattints a képre!!

Németh Attila nem ma kezdte a szakmát: az Apagy megyei másodosztályú csapatának harminchat esztendős játékos-edzője megélt már cifra dolgokat – vasárnap pedig újabb „élménnyel” gazdagodott.

A Pannónia Zrt. csoport tavaszi nyitányán rendezett Nagykálló elleni – egyébiránt 2-0-ra megnyert – mérkőzésen a második percében (!) kiállították. A hazai frontember hosszúra nyúlt pályafutása során másodszor kapott piros lapot.

Németh Attila (labdával) – a kép nem a vasárnapi meccsen készült – hosszú pályafutása másidik piros lapjával szembesült Fotó: Hegedűs Zoltán

– Először tizenvalahány éve, amikor még a Nyírmadán fociztam: egy Demecser elleni meccsen a kapussal ütköztem, elestünk, én hamarabb felálltam és a hálóba gurítottam a labdát, mire a bíró kifelé ítélt szabadrúgást kapustámadás miatt, reklamálta, aztán kiállított – „nosztalgiázott” kicsit Németh Attila, aki csatár létére az ominózus Kállóval vívott meccsen belső védőként vetette be magát. – Most az történt, hogy az oldalról beívelt labdát megszereztem, amit egy pillanattal hamarabb megtoltam, de annyira egyszerre értünk oda, hogy az ellenfelemre sikerült pattintanom, majd összeütköztünk. El sem tudtam kerülni a kontaktot, nem hittem el, hogy ez kiállítást ért. Utólag röhejes, de annyira rövid időt játszottam, hogy zuhanyoznom sem kellett, persze, akkor nem volt éppen jókedvem. Szerencsére győztünk, és végül is ez számít.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .