Kattints a képre!!

Dán Ferenc januárban vette át a Nyíradony irányítását, a Hajdú-Bihar megyei első osztályban szereplő csapat pedig kilőtt a tavaszi idényben.

Dán Ferenc eredményesen kezdte adonyi szerepvállalását Fotó: magánarchívum

Az adonyiak zsinórban aratott három győzelemmel indították a közös projectet: az őszi tizenharmadikról a hetedik helyre feljebb rakétázva a tabellán. Magyarán megmondva, Dán Ferenc meglehetősen jól „nyúlt bele” a melóba, holott a közeg teljesen új számára. Olyannyira, hogy aktív – legfőképpen a balkányi egyesülethez kötődő – pályafutása során el sem hagyta a „mi” megyénket. Legutóbb például Mirgai László edző munkáját segítette, hol máshol – természetesen a Balkánynál.

– A két megye között talán az akarati tényezők közötti különbség a legszembetűnőbb: Szabolcsban jobban odateszik magukat, harcosabbak a játékosok, Hajdúban ehhez nem egészen vannak hozzászokva – osztotta meg eddigi tapasztalatait Dán Ferenc, a Nyíradony edzője. – Én más mentalitást képviselek, úgymond a „hazait”, ezt szeretném átültetni az adonyi csapatba, a fiúk pedig vevők rá, aminek már látom jeleit a meccseken és az edzéseken. A közeg inspiráló, a munkát élvezem, köszönöm az adonyi vezetőknek, hogy megkerestek és bíznak bennem.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .