Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport tizenötödik fordulóját rendezik hétvégén.

Ha a nagykállói védelem ilyen önfeláldozóan végzi dolgát, a nyírlugosi csapatnak nem lesz egyszerű bevenni a kaput vasárnap Fotó: Hegedűs Zoltán

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 15. forduló (kezdés: 15 óra)

Szombat

Tiszavasvári (3.)–Baktalórántháza (5.)

Antal József, a Tiszavasvári edzője: – A múlt heti remek teljesítményünket szeretnénk tovább fokozni ezen a meccsen.

Illés László, a Baktalórántháza játékos-edzője: – A tabellára tekintve, rangadót játszunk Vasváriban, de véleményem szerint nem csak a helyezések miatt. A két csapat nagyjából hasonló játékerőt képvisel, az, hogy kinek, hogy sikerült a felkészülés, ezt egyelőre még nem lehet megmondani, a pillanatnyi forma fog dönteni. Remélem, a kapuk előtt mi leszünk a határozottabbak.

Vasárnap

Kálmánháza (6.)–Tiszalök (9.)

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Eredményesnek bizonyult a szezonkezdet, ez jó alapot jelent a hazai mérkőzésünkre is. Ősszel idegenben is sikerült győzelmet aratnunk a Tiszalök ellen, igaz nagy munkát fektettünk bele, nem volt könnyű mérkőzés. Hazai pályán szeretnénk újabb győzelmet aratni, amit Bene Zoltán mielőbbi gyógyulásához akarunk felajánlani.

Magyar Gergely, a Tiszalök játékos-edzője: – Úgy néz ki, hétvégére kiegyenesedünk, pontokért utazunk vasárnap.

Biri (8.)–Rakamaz (7.)

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – Hazai pályán csak a győzelem elfogadható eredmény!

Madalina György, a Rakamaz edzője: – A felkészülés során az edzés mennyisége és minősége nem vetítette elő a hétvégi harmatgyenge játékunkat. Ismét nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, valamit ki kell találni, hogy javuljon a teljesítményünk, mert lassan hátrafelé kell nézni a tabellán.

Geszteréd (11.)–Kállósemjén (1.)

Szilágyi Zoltán, a Geszteréd játékos-edzője: – Ettől a mérkőzéstől annyit várok, amennyit benne hagytunk a múlt hetiben. És lehet az sem lesz elég….

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – A jó rajtra való tekintettel bizakodóak vagyunk, de lépésről lépésre kell haladnunk, a következő lépés pedig elhozni a három pontot Geszterédről – ezért megyünk.

Nagykálló (10.)–Nyírlugos (12.)

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Nagyon nem szeretném ragozni a dolgokat, hazai pályán mindent meg kell tenni a három pont megszerzése érdekében, ennek szellemében készülünk a héten.

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Bízom a jó folytatásban, és abban, hogy „pontosan” térünk haza Kállóból is.

Ófehértó (13.)–Apagy (4.)

Papp Attila, az Ófehértó edzője: – Feladni soha! Ismét jó csapat ellen játszunk hazai környezetben. Kedden hosszasan átbeszéltük, hol hibáztunk, mit kell javítanunk és változtatnunk. Ha a megbeszélt dolgok felét betartják játékosaim, bármi lehet, Ifjúsági csapatunk hétvégén nem játszik: május 20-án pótolják a mérkőzést. Sajnos, nyolcan jelezték, hogy betegek, az Apagy vezetősége azonnal igent mondott a halasztásra – köszönjük. Mielőbbi gyógyulást, srácok!

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Jól kezdtük a tavaszt, ez a győzelem önbizalomra adhat okot a folytatásban. Biztos vagyok benne, hogy ellenfelünk mindent meg fog tenni, hogy megnehezítse a dolgunkat, és egy jó meccset fogunk játszani. A három pontért utazunk.

Nyíribrony (14.)–Kótaj (2.)

Papp Tamás, a Nyíribrony edzője: – A mi helyzetünkben minden pontot meg kell becsülnünk, így a múlt hetit is. Két olyan csapat találkozik, melyeknek teljesen más céljai és lehetőségei vannak, de ezt a pályán szeretnénk eltüntetni. Az biztos, hogy a csapatom senki ellen nem fog feltartott kézzel a pályára lépni, így most sem. Első tavaszi, hazai meccsünkön szeretnénk a szurkolóinknak örömet szerezni.

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Ibronyban minden meccs nehéz, úgy gondolom, most sem lesz másként. Ugyanakkor helyzetünkből adódóan nekünk már nincs több hibázási lehetőségünk – nyerni megyünk.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .