Kattints a képre!!

Az SZSZB Megyei Igazgatósága ezúton is felhívja a megyei labdarúgásban tevékenykedők (játékosok, edzők, sportelnökök) figyelmét, hogy jelentős változás történt a Fegyelmi Szabályzat eljárási rendjében!

Változás történt a fegyelmi szabályzat eljárási rendjében Fotó: internet

Az MLSZ központ által módosított új szabályzat alapján: a fegyelmi eljárás alá vont személynek ill. egyesületnek (kiállított játékos, edző, technikai vezető, vagy bármely feljelentett személy/egyesület) nincs lehetősége személyesen megjelenni a fegyelmi tárgyaláson!

A fegyelmi eljárás alá vont (kiállított/feljelentett) személynek/egyesületnek, csak írásos nyilatkozat tételre van lehetősége az ügyével kapcsolatosan! Az írásos észrevételt a mérkőzést követő első munkanap éjfélig lehet megtenni, egy speciális, -erre a célra kialakított- formanyomtatványon, amit kitöltés után a szabolcs@mlsz.hu email címre kell beküldeni!

A Fegyelmi Szabályzat legfontosabb változásainak részleteiről a megyei egyesületeinket az igazgatóság felé leadott kapcsolattartói emailcímeken keresztül már 2022. február 18-án tájékoztattuk, valamint a formanyomtatványt is elküldtük részükre.

Az érvényben lévő, új Fegyelmi Szabályzat teljes egésze – valamennyi érvényben lévő szabályzattal együtt – az Igazgatóság honlapján, a szabolcs.mlsz.hu oldalt a „Letölthető dokumentumok/Szabályzatok” alatt megtalálható.

SZSZB Megyei Igazgatóság

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .