Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság tizenkilencedik fordulóját rendezik hétvégén.

Az ibrányi Somogyi Tibor (jobbról), akárcsak a mándoki csapat tovább gyűri az ipart Fotó: ifj. Kulcsár Béla

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, a 19. forduló (kezdés: 15 óra)

Szombat

Nyírmeggyes (16.)–Csenger (8.)

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Szegény embert még az ág is húzza… Ha a csapat fejben összeszedi magát a hétvégi mérkőzésre, minden esélyünk megvan a pontszerzésre.

Barcsay István, a Csenger edzője: – Az már bebizonyosodott, hogy a tavaszi idényben minden mérkőzés kiélezett, egyben nagyon nehéz. Nincs lefutott meccs, de reméljük, hogy a rossz rajt után jobb folytatás következik, ennek érdekében azonban mindenkinek oda kell tenni magát.

Gyulaháza (15.)–Balkány (7.)

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Remélem, ezen a héten nekünk is elkezdődik a bajnokság.

Mirgai László, a Balkány edzője: – Remélem, a hétvégi győzelem megfelelő hitet kölcsönöz a játékosoknak, ha ezt mentalitást tudjuk a továbbiakban is a „pályára vinni”, csak ebben az esetben lehetünk sikeresek.

Kemecse (13.)–Ibrány (4.)

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – A szabolcsi góltotón valószínűleg nem a kemecsei győzelemre voksolnak a tippelők, a Mándok elleni meccs előtt sem volt ilyen tipp…

Kiss Tamás, az Ibrány edzője: – Hétvégén olyan csapathoz látogatunk, amely véleményem szerint sokkal erősebb, illetve előkelőbb helyen kellene állnia, mint amit a tabella jelenleg mutat. Ez számunkra intő jel, hogy igen is, nagyon komolyan kell venni a feladatot: ugyanazt a hozzáállást várom el, mint az elmúlt hetekben, akkor ismét sikeresen vehetjük ezt akadályt is.

Nyíregyháza Spartacus II. (1.)–Tarpa (12.)

Huszák Géza, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Két nehéz idegenbeli meccsen vagyunk túl, amelyeken a csapat mindent megtett a győzelemért, természetesen ezúttal is nyerni szeretnénk. Ismét sok függ attól, hogy milyen összetételben lépünk a pályára.

Varga Gyula, a Tarpa edzője: – Nehéz bármit is előre látni… A csapat készül, reméljük, sikerül a fiúkban továbbra is tartani a lelket, és tudják folytatni a jó sorozatot.

(A mérkőzést Örökösföldön rendezik)

Nyírbátor (9.)–Mándok (3.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Igazán jó csapat látogat hozzánk, már a tabellán elfoglalt helyezés alapján is. Ugyanakkor hazai pályán nem lehet más célunk, mint a három pont megszerzése.

Lakatos István, a Mándok játékos-edzője: – A múlt héten szerzett bravúrpontnak akkor lesz igazán értéke, ha az otthon jól szereplő Bátor ellen sikeresek tudunk lenni. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy számunkra kedvező eredmény szülessen.

Austria Juice-Vásárosnamény (2.)–Mátészalkai MTK (5.)

Harbula Balázs, a Vásárosnamény edzője: – A forduló rangadójához az év játékvezetőjét küldik, aminek külön örülök és egyben gratulálok Kosztyu Jánosnak! Gondjaink nem sokat enyhültek, de idővel kiegyenesedünk mi is. Háromesélyes a találkozó, tiszteljük az ellenfelet, bizonyított már a fiatal szalkai csapat, így nehéz mérkőzésre számítok.

Kiss Gábor, a Mátészalka edzője: – Annak érdekében, hogy eredményesen tudjunk szerepelni a Vásárosnamény ellen, nagy változáson kell átmenni a csapatnak. Erre minden egyes játékosom képes, és hiszem, hogy megoldjuk a feladatot

Nyírgyulaj (11.)–Nagyhalász (14.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Ismét „hatpontos” mérkőzést játszunk, remélem, a múlt hetihez hasonló hozzáállással meg tudjuk szerezni a győzelmet.

Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője: – Először is szeretnék jobbulást kívánni egyesületünk nevében Albók Pista bácsinak, drukkertáborunk oszlopos tagjának! A tavaszi negyedik fordulóban immár a negyedik variációban lépünk pályára. Hardcore üzemmódban közlekedünk, így elkerülhetetlen, hogy ne pontozódjanak ki játékosok, gyűlnek a sérültek, betegek. Nem panaszkodni szeretnék, nem kenyerem, sőt, ígérhetem, ahogy eddig is, így Nyírgyulajban is vért fog izzadni mindenki – még a szögletzászló is.

Vasárnap

Újfehértó (6.)–Nagyecsed (10.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Jó formában lévő, erős játékoskerettel rendelkező csapat érkezik hozzánk. Biztos vagyok benne, hogy az Ecsed előrébb fog végezni, mint ahol most áll a tabellán. Magunk részéről pedig bízunk benne, hogy a sok gondunk ellenére egyszer már mellénk áll a szerencse is – picit.

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – Csak kapkodom a fejem, mert újabb nehéz mérkőzés előtt állunk. Fiatal, jó játékosokból álló, felkészült edző által irányított, remek háttérrel rendelkező csapattal találkozunk. De mi is megpróbálunk felnőni a feladathoz és egy színvonalas meccset vívni.

(A mérkőzést Tégláson rendezik)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .