Kattints a képre!!

A megye kettő Nyírerdő csoport tavaszi nyitányán a Tuzsér hazai pályán legyűrte (1–0) az Ajakot, ami után a Tisza-parti legénység edzője, Szabó István dicshimnuszt zengett Csuka Mártonról – persze, a szívüket-lelküket kihajtó játékosokról sem megfeledkezve.

Csuka Márton ezúttal mindent védett Fotó: magánarchívum

Mindenesetre a Tuzsér tizenkilenc éves kapusa vitte a prímet, aki eme poszton kifejezetten alacsonynak számító – 168 centis – termete dacára kimagaslott a mezőnyből. Na ja, ahogy a meccset tálaltuk: Csuka ezúttal mindent fogott!

– Nagyon jól esett a mester dicsérete, pláne hogy a tudósítás címébe is bekerült a nevem, mert ilyen elismerésben még nem volt részem – újságolta Csuka Márton, aki becsukta a kaput az ominózus meccsen vagyis nem kapott gólt, ami önmagában felmagasztalja egy hálóőr teljesítményét. – Azt hiszem, tényleg jól ment, sikerült döntő helyzetekben védenem. Sokszor attól függ, hogy kelek fel, szombat reggel úgy ébredtem, ez most jó lesz. A pénteki edzés is biztatóan sült el, ami ezt meglapozta, bár az elején azért kicsit ideges voltam: mindig van bennem extra feszültség, az alacsony termetem miatt nekem dupla annyit kell belerakni a meccsbe. Korábban sokszor bántott, hogy nem lettem magasabb, ami olykor hátrány, de idővel megtanultam kezelni a helyzetet, előnye például, hogy így mozgékonyabb vagyok. Szeretnék tovább fejlődni, jelenleg a legfőbb célom, hogy felkerüljek a megye egybe és ott bizonyítsak.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .