Kattints a képre!!

A megyei bajnokságok aktuális szezonjában született már néhány rekordgyanús gyors gól, immár Fleisz Zsolt is feliratkozott a listára.

A Béltek nyári igazolása, Fleisz Zsolt is felíratkozott a rekordgyanús gólszerzők listájára Fotó: tudósítónktól

A Nyírbéltek harminc esztendős csatára a másodosztály Gémtech csoport tavaszi nyitányán csaknem azonnal a középkezdés után vette be a Kocsord kapuját. Szóval a bajnoki góllövőlistát – huszonnégy találattal – vezető futballista nem nevezhető nyeretlen kétévesnek, mindazonáltal még soha nem szerzett ilyen hamar gólt.

– Nem, dehogy – erősített rá Fleisz Zsolt, aki egybevágó vélemények szerint kevesebb, mint harminc másodperc elteltével ágyazott meg a tabellán harmadik Béltek 7–1-es győzelmének. – Az ellenfél kezdett, majd egy rossz passzt sikerült elcsípni és helyzetbe kerülni, a lényeg, hogy bement a lövés. Nem tudom pontosan mennyi idő telt el, de hasonló még biztos nem fordult elő velem. Igazság szerint a folytatásban akadt még egy-két lehetőségem, de azok kimaradtak, és a kapufa sem volt velem. De nagyon örültünk, hogy sikerült jól kezdeni a tavaszt, pláne, hogy többen is gólt tudtunk szerezni.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .