Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport tizenötödik fordulóját rendezik hétvégén.

A zöld mezes, listavezető Záhony és a Szabolcsveresmart a tavaszi nyitányon találkozott – vasárnapi folytatásban mindkét csapatra nehéz feladat vár Fotó: Ésik László

Megyei II. osztály, Nyírerdő csoport: 15. forduló (kezdés: 15 óra)

Vasárnap

Fényeslitke (14.)–Ladányi TC (13.)

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Kicsit leszakadtunk a riválisokkal szemben, a meccsek pedig fogynak, így nincs más lehetőségünk, pontokat kell szereznünk!

Sajtos András, a Ladányi TC edzője: – Minden mérkőzésnek nagy jelentősége van, ráadásul mindkét csapatnak szüksége van minden egyes pontra. Ezért ki-ki meccs lesz a javából, bármilyen eredmény előfordulhat, de jó lenne, ha a végén mi örülhetnénk.

Kék (11.)–Gergelyiugornya (2.)

Fabók István, a Kék edzője: – Nyertünk a hétvégén. Nem nagy durranás, olyat nem szólt, mint a tört paszuly a paplan alatt! A következő mérkőzésünkre már majdnem nyugodtan készülünk, külön motiváció biztos nem kell. Eltűnődtem rajta, jó lenne egy kis vad pénz. Lehet, hogy felveszem a babavárót, csak az asszony meg ne tudja. Több felvételem van a gergelyiugornyai csapatról, sőt megvan a Mándi összes is, bőrbe kötve. De, hogy ez ér-e valamit, na az majd vasárnap kiderül.

Balogh István, a Gergelyiugornya elnökhelyettese: – Hétvégi ellenfelünk az elmúlt forduló meglepetését szerezte, ami figyelmeztető számunkra. Nagyobb részt fiatalok alkotta kéki csapat biztos, hogy meg fogja nehezíteni a dolgunkat, de nekünk nyerni kell, ha csak egy góllal is, mert a céljainkat csak így tudjuk elérni, ha minden tavaszi mérkőzésen győzelemre játszunk.

Jéke (12.)–Pátroha (4.)

Dolhai Máté, a Jéke edzője: – Fontos a jó kezdés és a jó hangulat, ez most megvan. Hazai pályán reménykedünk a jó folytatásban, de ez nagyon nehéz mutatványnak ígérkezik. A Pátroha vereséggel kezdte a tavaszt, így Kalu Bálint barátomék biztos feltüzelt állapotban érkeznek Jékére.

Minyin Vitalij, a Pátroha edzője: – Remélem, a fiúk a hétvégi vereség után összekapják magukat, és a Jéke elleni meccsen a maximumot hozzák ki magukból.

Ajak (8.)–Tiszakanyár (10.)

Barati István, az Ajak edzője: – A játékunk nem rossz, de a kapu előtt jobb döntéseket kell hoznunk, hogy eredményes is legyen.

Bodnár Gábor, a Tiszakanyár edzője: – A szezon nem úgy kezdődött számunkra, ahogy terveztük, de bízom a srácok hozzáállásában és abban, hogy megmutatják, nem ennyire vagyunk képesek, ebben az esetben ponttal, pontokkal térhetünk haza!

Nyírkarász (7.)–Tuzsér (6.)

Molnár István, a Nyírkarász edzője: – Azt mondom, ha a nyitányon nyújtott teljesítményünkhöz játékban hozzá tudunk tenni, akkor lehet sanszunk akár a győzelemre is a jó erőkből álló Tuzsérral szemben.

Szabó István, a Tuzsér edzője: – A hétvégi játékunk nagyon sok kívánnivalót hagyott maga után! Sajnos csak az eredménnyel, akarattal és a kapusunk teljesítményével lettünk elégedettek! Nem adhatunk annyi lehetőséget az ellenfélnek, mint azt tettük, mert a szerencse forgandó! Remélem ezt megértették a srácok, mert Nyírjákón csak akkor van esélyünk a pontok megszerzésére, ha sokkal stabilabb játékot nyújtunk és függetleníteni tudjuk magunkat minden „külső” körülménytől!

(A mérkőzést Nyírjákón rendezik)

Szabolcsveresmart (9.)–Vaja (3.)

Tóth Tibor, a Szabolcsveresmart edzője: – A szezon nem kezdődött fényesen, de mi tudjuk az okát és hogy, mit rontottunk el. A sorsolás szeszélye miatt újabb bajnokaspiráns elleni meccs következik, de szeretnénk hazai pályán megnehezíteni a dolgukat.

Siska Attila, a Vaja edzője: – Az őszi mérkőzésen az volt az érzésem, mintha a veresmartiak önbizalom nélkül jöttek Vajára. Biztos vagyok abban, most teljesen más lesz a helyzet, hisz új edző, új játékosok, hazai pálya – ez számomra azt jelenti, fel kell kötni a gatyát!

Újdombrád (5.)–Záhony (1.)

Balla János, az Újdombrád edzője: – Először is, jobbulást kívánok Gombkötő Zolinak! Minden sorozat megszakad egyszer – tartja a nagy igazság, mi megpróbáljuk sportszerű körülmények között ezt elérni, nem úgy, mint Sanyi barátomék az öregfiúk tornán, amikor „berúgatták” a kapusomat…

Gombkötő Sándor, a Záhony edzője: – A múlt heti győzelem sajnos, áldozatokkal járt, két játékos kidőlt, de nem siránkozunk, elmegyünk Újdombrádra, ahol megpróbálunk győzni. De bárhogy is alakuljon, a meccs után Jani barátommal megiszunk egy „tüskét”.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .