Kattints a képre!!

Tegyük szívünkre a kezünket: az elmúlt meglehetősen bő időszak nem a futballról szól(t), a nagyvilágban történtek – joggal – elterelték a figyelmet.

A megyei Igazgatóság díjazottjai Fotó: tudósítónktól

Olyannyira, hogy előző esztendőben elmaradt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Igazgatóság hagyományos díjkiosztója. Idén viszont megtartották a jeles eseményt: Kvaka Árpád igazgató, illetve Baracsi Endre elnökségi tag jelenlétében tíz kategóriában nevezték meg a 2021-es naptári évben kiemelkedő teljesítményt nyújtott játékosokat, csapatokat, edzőket, aktívát, továbbá azt a játékvezetőt, akire a megyei első osztályban dolgozó szakvezetők a legtöbb voksot adták. Itt meg is állhatunk egy pillanatra, mivel Kosztyu János megvédte címét, elvégre legutóbb is egyhangú „pontozással” nyert.

Ugyanakkor külön megemlékeztek a decemberben elhunyt Kósa Jánosról, a Nyírség NSC mindeneséről, továbbá az országos döntőben bronzérmet szerzett megyei amatőr válogatott két trénerének munkáját is honorálták.

Az ibrányi Nagy Dávid, valamint a gyulaházi Csercsa Gergő vitte el a pálmát a játékosok „mezőnyében”, mindazonáltal az év edzője címet kiérdemlő Erdei Zoltán is rendszeresen pályára lép nyírbátori színekben.

Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-megyei Igazgatóság díjazottjai

Az év legjobb labdarúgója: Nagy Dávid (Ibrány). Az év legjobb utánpótláskorú labdarúgója: Csercsa Gergő (Gyulaháza). Az év legjobb csapata: Vámosoroszi. Az év legjobb utánpótláscsapata: Vaja. Az év legjobb női egyesülete: Csenger Petőfi DSZSE. Az év legjobb férfi edzője: Erdei Zoltán (Nyírbátor). Az év legjobb utánpótlás edzője: Szabó Zoltán (Tiszavasvári). Az év legjobb játékvezetője: Kosztyu János. Az év aktívája, Kocsis Sándor díj: Török István. Szabolcs-Szatmár-Bereg labdarúgásért, dr. Szabolcsi József díj: Koncz Tibor (szabolcsfociinfo)

Posztumusz díj: Kósa János. Különdíj: Lukács Tibor, Kiss Tamás

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .