Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Gémtech csoport tizenötödik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

Veszélyben a nagydobosi kapu, amelyet hétvégén az éllovas Vámosoroszi próbál bevenni Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Megyei II. osztály: Gémtech csoport, 15. forduló (kezdés: 15 óra)

Szombat

Sonkád (11.)–Szatmárcseke (10.)

Homoki Endre, a Sonkád edzője: – Isten ments, hogy lenézzük az ellenfelet, viszont csak a győzelem elfogadható – itt már nem lehet bohóckodni!

Szűcs István, a Szatmárcseke edzője: – Attól, hogy a korlátozásokat eltörölték a betegség nem tűnt el, sajnos ezt az elmúlt hétvégén is megtapasztaltuk. Tisztában vagyok azzal, a Sonkád jól erősített, de ha minden játékos, aki ígérte jelen lesz, akkor remélem, kedvező eredményt tudunk elérni.

Vasárnap

Nábrád (14.)–Ópályi (13.)

Kónya Zoltán, a Nábrád edzője: – Szeretnénk megszakítani a negatív sorozatot, de nagyban befolyásolhatja a dolgot, hogy milyen összetételben tudunk pályára lépni.

Bartha Miklós, az Ópályi edzője: – Új hét, új remények. Remélhetőleg fejben mindenki átértékelte a hétvégén a történteket, elővesszük és leporoljuk a góllövő cipőnket, aztán megszerezzük a három pontot.

Nyírbéltek (3.)–Encsencs (6.)

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Az Encsencs is jól vette az első akadályt, ez mindenképpen figyelmeztető. Ugyanakkor mivel földrajzilag szomszédok vagyunk, a rangadónak titulálható mérkőzésen otthon akarjuk tartani a három pontot.

Szilágyi Gábor, az Encsencs játékos-edzője: – A tabellán elfoglalt helyezések alapján nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de remélem, a fiúk úgy állnak hozzá a feladathoz, ahogy egy szomszédvári rangadóhoz illik és pontot, pontokat tudunk szerezni.

Nyírvasvári (4.)–Kocsord (7.)

Berettyán Gábor, a Nyírvasvári edzője: – Bízom benne, játékosaim önbecsülése nem engedi meg, hogy még egyszer olyan teljesítményt nyújtsunk, mint ősszel Kocsordon. Ennek jegyében készülünk a meccsre.

Disznós Gusztáv, a Kocsord edzője: – Nem tudom, mit mondjak… Ha megfelelő létszámban utazunk el a mérkőzésre, az már önmagában felér egy győzelemmel, ugyanis az öt „elveszett” emberemhez két sérült csatlakozott, így komoly nehézségbe ütközik, hogy egyáltalán kiálljunk.

Nyírcsaholy (5.)–Tisztaberek (12.)

Makszim Gábor, a Nyírcsaholy játékos-edzője: – Kezdünk csapatként működni a pályán és azon kívül is. A múlt héten szerzett pont akkor lesz még értékesebb, ha hazai pályán megszerezzük a három pontot. Megpróbálunk a héten több edzéssel készülni, mint Oroszi Istvánék, ez lehet a nyerő taktika.

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, annál is inkább, mivel a Csaholy a nyitányon megmutatta, hogy jó játékerőt képvisel, mi viszont, sajnos ott folytattuk, ahol ősszel abbahagytuk.

Nagydobos (8.)–Vámosoroszi (1.)

Czine Máté, a Nagydobos edzője: – Sajnos, elrontottuk a hétvégi rajtot! Sürgősen javítanunk kell, szeretném, ha hazai pályán jó játékkal és eredményesen tudnánk bemutatkozni és így méltóképpen ünnepelni a születésnaposokat és névnaposokat!

Riskó Tibor, a Vámosoroszi játékos-edzője: – Száz sebből vérzünk, hétvégéig talán valamicskét fog javulni jelenlegi katasztrofális helyzetünk, viszont sokkal több kell mindenkitől, ha egyáltalán pontot akarunk szerezni idegenben.

Milota (9.)–Csengersima (2.)

Elek László, a Milota edzője: – Na ezért kellett nagyon a nyitómeccsen megszerzett három pont, mert a Csengersima ellen a vasárnap mutatott játék és teljesítmény már kevés lesz,  akár a pontszerzéshez is. Megpróbáljuk felvenni a versenyt a vendégekkel és szoros mérkőzést játszani, lehetőleg kevés kezdőjátékos hiánya mellett. Jelenleg nekünk nem ezek a meccsek a legfontosabbak, ezért nem is lesz a csapaton teher.

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Mindig jó meccseket játszunk a Milotával, amelyet soha nem szabad lebecsülni, hiszen Elek Laci hétről hétre csodát művel csapatával. Nem is esünk ebbe a hibába, kellőképpen felkészültek és motiváltak leszünk – a három pontért megyünk.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .