Kattints a képre!!

A futsal NB II. Keleti csoportban az alapszakasz utolsó, huszonkettedik fordulóját rendezték hétfő este, ami már kevés izgalmat tartogatott.

A zöld mezes csengeriek több fiatalt bevetve álltak helyt esélyesebb ellenfelük otthonában Fotó: tudósítónktól

Helyesebben az A Stúdió-Futsal Nyíregyháza számára mégis jelentőséggel bírt a zárókör, igaz, sorsa nem a saját kezében volt. A harmadik helyen táborozó legénység csak akkor léphetett eggyel feljebb a tabellán, ha nyer Mádon, ugyanakkor a második pozícióban posztoló Rubeola botlik a Csengerrel szemben. Nos, a lehető legrosszabb verzió történt: kikapott az A Stúdió, a Rubeola pedig felülmúlta a több fiatalt bevető, becsületesen küzdő Csengert, így a közvetlen élcsoportban az égvilágon semmi nem változott. A Mád viszont megcsípte a még éppen felsőházi rájátszást érő hatodik helyet.

Ugyanakkor nem volt teljes a tervezett bajnoki program, a Nyírbátor–Nyírség megyei összecsapást – sorozatos betegségek miatt – a vendégcsapat lemondta. Az éjszakai órákra az is biztossá vált, hogy a Maglód végzett az alapszakasz élén, ami pedig a mieinket illeti: a Nyíregyháza és a Csenger a felsőházi, míg a Nyírbátor, Nyírség duó az alsóházi rájátszásban lesz érdekelt a bajnoki folytatásban.

Futsal NB II., Keleti csoport: 22. forduló

Mád–A Stúdió-Futsal Nyíregyháza 6–5 (1–3)

Mád, v.: Forgács K., Juhász D. Nyíregyháza: Hegyes B. – Varga D., Nagy I., Gyügyei Z., Fábri D. Csere: Krizsanovszki Á., Kovács R., Csáki J., Kovács E., Horváth N. Technikai vezető: Hepp Tamás. Gól: Bogyó K. 2, Szűcs Á.. Bodnár M., Balogh D., Szabó Zs., illetve Kovács R. 2, Varga D., Csáki J., Gyügyei Z.

Rubeola FC–Csenger 52 (3–0)

Kistarcsa, v.: Apkó T., Kondákor M. Csenger: Korompai M. – Csorvási Á., Balogh Á., Osváth S. Gaál K. Csere: Bartha B., Bakó T., Zán B. Edző: Szilágyi Sándor. Gól: Nehéz K. 2, Fekete R. 2, Józsa T., illetve Gaál K., Osváth S.

További eredmények: Gyöngyös–Kincsem Futsal 7–6 (5–1), Szeged–Maglód 2–10 (0–2). A Nyírbátor–Nyírség meccs elmaradt.

Az alapszakasz végeredménye: 1. Maglód 49 pont, 2. Rubeola 46, 3. A Stúdió Futsal-Nyíregyháza 42, 4. Gyöngyös 34, 5. Csenger 32, 6. Mád 27 (101–102), 7. Kincsem 27 (103–123), 8. Nyírbátor 19, 9.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .