Kattints a képre!!

Egy kis turpisság – ebben reménykedett a Sényő-Carnifex NB III-as csapata a Kazincbarcika elleni összecsapás előtt.

Kapacina Valer 11-esből egyenlített, de a folytatásban felülkerekedett a bajnokesélyes Fotó: Fazekas Ármin

Eme óhaj az első negyvenöt percben megvalósult, a felek ikszre (1-1) álltak a szünetben, a folytatásban viszont felülkerekedett (1-4) a bajnoki cím legfőbb várományosa, elvégre a borsodi brigád kilenc pontos előnnyel vezeti a tabellát. Ettől, persze nem dőlt össze a világ a kilencedik pozícióban posztoló szabolcsiak számára, egyszerűen ilyen a futball – nyert a jobb csapat, az élet megy tovább.

– Azt kaptuk ellenfelünktől, amire számítottunk – fogalmazott Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja a sényői együttest. – Hamar hátrányba kerültünk, viszont ez nem zavart meg minket. Fegyelmezetten játszottunk, amikor pedig nálunk volt a labda megpróbáltunk játszani és veszélyt jelenteni a vendégcsapat kapujára. Ennek meg is lett az eredménye, egy szép támadás után kiharcolt büntetőből egyenlítettünk. Az első félidőben ugyan a mi kapunk előtt is adódtak meleg pillanatok, ugyanakkor nekünk is sikerült jó pár támadást végig vinni. Támadó pontrúgásainkkal is veszélyes szituációkat tudtunk kialakítani a Barcika kapuja előtt. A második félidőben tovább növelte a nyomást ellenfelünk, ezzel együtt sokáig megnehezítettük a feladatát, eközben azonban egyre kevesebb lehetőséget tudtunk kidolgozni. Az igazság az, hogy csak idő kérdése volt mikor jut vezetéshez a Kazincbarcika, hiszen a ránk nehezedő nyomás miatt szemmel láthatóan kezdtünk fáradni. Szóval megérdemelt győzelmet arattak.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .