Kattints a képre!!

Az NB III. Keleti csoport huszonnegyedik fordulójában a Sényő-Carnifex hazai pályán, míg a Kisvárda Master Good II. idegenben folytatta bajnoki szereplését.

A sényői sorfal nem hagyott rést Fotó: Steványik Gergely

A bajnoki cím legfőbb favoritja, a tabellát kilenc pontos előnnyel uraló Kazincbarcika ellen törekedett bravúrra a sényői csapat. Az éllovas remélt megfékezését némileg lassította, hogy mindjárt a mérkőzés elején – kezezés miatt – megítélt 11-esből vezetést szereztek a vendégek. Az eseménydús kezdés újabb fejezeteként kisvártatva a házigazda rúghatott „tizit”: Kapacina Kevint buktatták a 16-oson belül, amit a tesó, Valer büntetett – amúgy Panenka módra. A gyors gólváltást csendesebb időszak követte, mígnem a második játékrész dereka felé „baktatva” ismét előnybe került a Barcika, ami döntőnek bizonyult. Sőt, a hajrában további gólokkal adta meg a kegyelemdöfést a bajnokesélyes.

Ugyanakkor a Kisvárda Master Good II. döntetlent játszott a Hidasnémeti otthonában.

NB III., Keleti csoport: 24. forduló

Sényő-Carnifex–Kazincbarcika 1–4 (1–1)

Sényő, 150 néző, v.: Jakab Á Sényő: Járvás L. – Bodó G., Klepács K., Fabu M. (Fenyőfalvi D.), Toldi A. (Páll Zs.), Kapacina K., Phrakonkham (Vámos M.), Farkas M., Schmidt P., Kapacina V., Orosz M. Edző: Imrő László, Fiumei Viktor.

Gól: Kapacina V. (11-esből), illetve Sütő A. (11-esből), Szabó B., Kovács D., Keményffy M.

Imrő László: – Gratulálok a Barcikának! Sokáig jól játszottunk és megnehezítettük a dolgukat, az utolsó 15-20 percben viszont kijött az erőnlétbeli különbség a két csapat között.

Hidasnémeti–Kisvárda Master Good II. 2–2 (1–1)

Hidasnémeti, 200 néző, v.: Kovács T. Kisvárda II: Hotra – Hej, Králik P., Perevuznik, Sikorszki – Bíró R., Szőr – Simon M. (Szentes D., a szünetben), Kirjuhin (Kotroczó, 84.), Heles (Avetiszjan, 73.) – Bokor M. Edző: Kocsis János

Gólszerző: Bokor M. (0–1) a 21., Zsiga M. (1–1) a 43., Szentes D. (1–2) az 50., Takács P. (11-esből, 2–2) a 91. percben

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .