Kattints a képre!!

A sors megint kibabrált Rétfalvi Gergővel. A Milota középpályása csaknem kereken egy éve bokaszalag szakadás miatt volt hetekig ágyhoz bilincselve, vasárnap pedig az Ópályi ellen – 4-1-re megnyert – megye kettes bajnokin járt ismét pórul.

Rétfalvi Gergőnek rossz érzése volt a meccs előtt, meg is történt a baj… Fotó: magánarchívum

A Gémtech csoportban játszott összecsapás 28. percében a húsz esztendős futballista tizenegyesből szerzett vezetést a hazai egyletnek, majd a gólt ünnepelve a levegőbe ugrott, mint kiderült, ez balul ütött ki. Olyannyira, hogy – akárcsak tavaly – újfent mentő szállította el a pályáról.

– Nagyon örültem a gólnak, annál is inkább, mert addig nem ment a játék a csapatnak – ecsetelte az eseményeket Rétfalvi Gergő, aki mindjárt a tavaszi nyitányon újfent hosszú időre kidőlt. – Felugrottam, érkezés közben reccsenést hallottam a jobb a térdemben, szóval annyi… A mátészalkai kórházba vittek, térdszalag rándulást és húzódást állapítottak meg, ami egy, rosszabb esetben másfél hónap kihagyást jelent. Borzasztó kellemetlen sérülés, rövid ideig tudok csak járni, mert utána már fáj. Egyébként a fene tudja miért, rossz érzésem volt a meccs előtt, hát meg is történt a baj, lehet, tényleg üldöz a sors.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .