Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport tizennegyedik, tavaszi nyitófordulóját rendezik hétvégén.

A piros mezes Biri csapat az éllovas Kállósemjén kapuját veheti célba Fotó: tudósítónktól

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 14. forduló (kezdés: 14 óra)

Szombat

Tiszalök (9.)–Nyíribrony (13.)

Magyar Gergely, a Tiszalök játékos-edzője: – Ősszel beragadtunk a nyitányon, ezt most szeretnénk elkerülni, és itthon akarjuk tartani a három pontot.

Papp Tamás, a Nyíribrony edzője: – Céljaink elérése érdekében elengedhetetlen a sikeres rajt. A Tiszalök képzett, remek játékosokkal rendelkezik, de nagyon bízom a csapatban, amelyben nagyszerű sportemberek futballoznak, akik mindemellett jó versenyzőtípusok.

Vasárnap

Kótaj (2.)–Tiszavasvári (3.)

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Vártuk már a bajnoki nyitányt, ráadásul a Vasvárival rendszerint jó meccseket játszunk, de természetesen nyerni szeretnénk.

Antal József, a Tiszavasvári edzője: – A lehetőség adott, megpróbálunk mindjárt az első meccsen meglepetést szerezni.

Baktalórántháza (5.)–Ófehértó (12.)

Illés László, a Baktalórántháza edzője: – A külső körülmények ránk is hatással voltak és vannak, természetesen mindent megtettünk annak érdekében, hogy az osztálynak megfelelő szintre felkészüljünk. A vasárnapi nyitányon annyit kérek játékosaimtól, hogy szervezett keretek között futballozzanak egy jót, ami véleményem szerint eredménnyel fog párosulni.

Papp Attila, az Ófehértó edzője: – A felkészülés során mindig közbeszólt ez a fránya vírus és a sérülések. Remélem, hétvégén bő kerettel utazunk Baktára. Az edzőmeccseken csapatom több arcát mutatta, bízom benne, vasárnap mindenki teljes vállszélességgel odateszi magát a mérkőzésen és nem a másikkal foglalkozik! Nem lesz egyszerű mérkőzés, de hiszek a srácokban, tudom mire képes a csapatom és el is várom mindenkitől a maximumot. Most a száz százalék kevés lesz: Baktáról pontot, pontokat elhozni nem egyszerű mutatvány, viszont nem adjuk könnyen a bőrünket – ezt ígérem. Itt szeretnék kívánni mielőbbi gyógyulást Kantár József játékosomnak!

Apagy (4.)–Nagykálló (10.)

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Az első meccs mindig nehéz. A felkészülés elfogadható volt, sok edzőmeccset játszottunk, ami után bizakodó vagyok. Hazai pályán csak a három pont megszerzése lehetséges.

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – A csoport egyik legjobb csapatához látogatunk, ezért nehéz meccs elé nézünk, de nem feltartott kézzel érkezünk.

Nyírlugos (14.)–Geszteréd (11.)

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Minden kezdet nehéz, de bízom a fiúkban, hogy itthon tartjuk a három pontot.

Szilágyi Zoltán, a Geszteréd játékos-edzője: – Elég későn sikerült kezdeni a felkészülést, így zsákbamacska számomra, mire leszünk képesek Lugoson… Bízom a csapatban, ezt biztosan tudom!

Kállósemjén (1.)–Biri (8.)

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – Ott szeretnénk folytatni, ahol abbahagytuk. Lépésről lépésre akarunk menetelni céljaink elérésének érdekében, az első lépés a Biri elleni meccsen megszerezni a három pontot. Ugyanakkor nem mehetünk el szó nélkül a szomszédos országban kialakult helyzet mellett, amiben mi tudunk segíteni, úgy gondolom, meg kell tenni mindenkinek: a nyitómeccsen tőlünk szokatlan módon belépőjegyet árulunk, ennek bevételéből tartós élelmiszert fogunk vásárolni, amit a kállósemjéni önkormányzat által befogadott menekült családoknak kívánjuk felajánlani. Ennek tudatában várunk minél több szurkolót, szívesen fogadjuk a felajánlásokat is. Hajrá Semjén, hajrá Magyarország. Mert Magyarország előre megy, nem hátra!

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – Nem gondoltam, hogy pont a bajnoki rajt előtti héten lesz annyi beteg és sérült, hogy csak online tudunk edzeni, de sebaj, jó csapat ellen jó játszani és a Kállósemjén igazán jó csapat!

Rakamaz (7.)–Kálmánháza (6.)

Madalina György, a Rakamaz edzője: – Férfiasan bevallom, hogy az elmúlt hat évben nem sok megye kettes meccset láttam. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy nem követtem figyelemmel a fejleményeket, olvastam az edzői nyilatkozatokat, összeállításokat és az eredményeket. Az edzői nyilatkozatokból kiindulva, az a megállapításom, hogy szakmailag rendben vannak a csapatok, az összeállításokat böngészve az a megállapításom: még mindig az idősebb játékosok viszik a prímet. A hétvégi mérkőzéssel kapcsolatban, nem tudom, mire számíthatok, szűkös a keretünk, kevés felkészülési meccset játszottunk, viszont annál többet edzettünk, meglátjuk, ez mire lesz elég.

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Az eddigi felkészüléseink közül az idei volt a legrosszabb, folyamatosan hiányzóink voltak, még az edzőmérkőzéseken sem sikerült kiegyenesednünk, volt, hogy ki sem tudtunk állni. Így a bajnoki mérkőzéseken szükséges összerázódnunk, egyben nagyon szervezettnek kell lennünk, ez mindennek az alapja. A csapatban ettől függetlenül bízom, úgy gondolom már a hétvégén is képes lehet jó eredményt elérni, ami célunk is, de szívvel-lélekkel kell küzdenünk.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .