Kattints a képre!!

Ritkán látni ennyi kiöltözött futballistát, mint csütörtök este, amikor az MLSZ Szabolcs-Szatmár megyei Igazgatóság ünnepi vacsorával köszönte meg az amatőr válogatottak országos tornáján bronzérmet szerzett együttes tagjainak, a szakmai stábnak az eredményes szereplést.

A megyei Igazgatóság felettébb jó hangulatú eseményen köszönte meg a válogatott eredményes szereplését Fotó: szabolcsfociinfo

Akárhogy is fáj, nem mindenki lehetett jelen az eseményen: többen betegség, illetve meglehetősen nyomós ok, a keleti határ túloldalán uralkodó háborús helyzet miatt maradtak távol. Utóbbi esetben Ohár Román érintett, akit szolidalításukról biztosítottak a csapattársak! A Lukács Tibor, Kiss Tamás irányította legénység – amely mint ismert, a regionális selejtezőben pontveszteség és kapott gól nélkül kvalifikálta magát a négyes fináléba, majd balszerencsés módon csúszott le a nagydöntőről – teljesítményét dr. Szalacsi Árpád megyei elnök méltatta: sőt, külön erre az alkalomra készített érmeket is átadtak a fiúknak.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .