Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság tizennyolcadik fordulóját rendezik hétvégén.

A nagyhalászi katlanban kiderül, melyik csapatnak lesz borúsabb a hangulata az Újfehértó elleni meccs után Fotó: tudósítónktól

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, a 18. forduló (kezdés: 14 óra)

Szombat

Nagyecsed (10.)–Austria Juice-Vásárosnamény (2.)

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – Tudom, ez nem lesz sétagalopp meccs számunkra, de mindent el kell követni annak érdekében, hogy jó eredményt érjünk el. A tabellán elfoglalt helyezés alapján nagyon erős Namény látogat hozzánk, amelynek szeretnénk méltó ellenfele lenni hétvégén.

Harbula Balázs, a Vásárosnamény edzője: – Most jobb, ha nem mondok semmit.

Mátészalkai MTK (4.)–Nyírbátor (9.)

Kiss Gábor, a Mátészalka edzője: – Hétvégi ellenfelünk beragadt a tavaszi rajtnál, ez azonban nem tèveszt meg bennünket. A nyírbátori csapatot nagyon jó játékosok alkotják, ahol a rutin és a fiatalság is jelen van. Hazai pályán viszont nem lehet más cèlunk, minthogy mind a három bajnoki pontot otthon tartsuk.

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Nem ilyen kezdésről álmodtunk, de mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy ne hátrafelé kelljen tekinteni, hanem előre. Ezért megpróbáljuk a lehető legtöbbet kihozni ebből a mérkőzésből.

Kemecse (12.)–Tarpa (13.)

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – Együtt érzünk a tarpai labdarúgókkal a hazájukban zajló háború miatt! Ettől függetlenül az őszi mérkőzésen történteket nem felejtettük el! Itt nem az eredményre gondolok, csak a félreértések elkerülése érdekében. Jobb csapat a Tarpa attól, amit az őszi szereplése mutat és ezt most „tavasszal” eddig bizonyítja is. Ha-val kezdődő gondolatokat nem akarok és nem is fogok mondani. Lesz, ami lesz, a pályán mi a labdára és a játékra fogunk koncentrálni.

Varga Gyula, a Tarpa edzője: – Nem tudom, mit mondjak… Edzünk, amennyire a játékosok morális állapota engedi, a többi meg majd eldől szombaton.

Nyírgyulaj (11.)–Nyírmeggyes (15.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Remélem, hétvégén nekünk is megkezdődik a bajnokság, meg kell kezdeni a pontgyűjtést.

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Panaszkodhatnék, hogy már két mérkőzés után megcsappant a létszám, de többször hangoztattam már, nekem minden játékos ugyanolyan fontos szerepet tölt be. Bármilyen összeállításba tudunk pályára lépni, mi győzni megyünk Nyírgyulajba.

Vasárnap

Nagyhalász (16.)–Újfehértó (7.)

Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője: – Egy remek, masszív, igazán jó csapattal találkozunk. Ellenfelünk precíz, sok munkával lett összerakva, akár egy svájci óra, hazai pályán viszont mi szeretnénk a „pontos” időt beállítani…

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A Nagyhalász remekül kezdte az idei szezont és az már most látszik, hogy ott nagyon nehéz lesz pontokat szerezni a csapatoknak. Nehéz mérkőzésre számítok, ugyanolyan fegyelmezettnek és alázatosnak kell lennünk, mint „hazai” pályán.

Mándok (3.)–Nyíregyháza Spartacus II. (1.)

Lakatos István, a Mándok játékos-edzője: – Általában mindig a tabellát vezető csapatot szeretné mindenki legyőzni, ezzel mi sem vagyunk másként, de ahhoz, hogy ez sikerüljön, teljes fordulatot kell vegyünk a múlt héthez képest – bármilyen összetételben is lépünk pályára.

Huszák Géza, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Az összeállítástól függ, milyen minőséget tudunk képviselni. Természetesen, aki pályára lép, mint eddig, ezúttal is mindent meg fog tenni a győzelem érdekében.

Ibrány (5.)–Gyulaháza (14.)

Kiss Tamás, az Ibrány edzője: – Egy hét kényszerpihenő után remélem, az összes betegséggel küzdő játékos vissza tud térni, hazai pályán pedig nem lehet más elvárás, mint a győzelem. Ehhez ugyanaz a hozzáállást kell produkálnunk, amit az előző időszakban tapasztaltam, akkor legyűrhetjük a mumusnak mondott Gyulaházát.

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Jó csapathoz látogatunk, a mérkőzés toronymagas esélye az Ibrány, de megpróbálunk tisztességesen helytállni.

Balkány (8.)–Csenger (6.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – Nem könnyű most a labdarúgók és az edzők helyzete, egyik oldalon ott van a háború, másikon a Covid. Egyszerűen lehetetlen megmondani, hogy hétvégén mennyien leszünk. Nehéz így dolgozni, nagy a bizonytalanság: akik a betegségből térnek vissza, rögtön be kell tenni őket, mert kiesnek mások, ennek következtében nincs meg a fokozatosság elve a vírusból felépült játékosoknál – ez van. Mindent meg fogunk tenni, hogy a nagyon jó játékosokból álló Csenger ellen pontot, vagy pontokat tudjunk szerezni, de tudomásul kell venni, hogy azok a csapatok lesznek hosszú távon előnyben, amelyeknél kevés a beteg, ezért is van ennyi meglepetés már a bajnokság elején.

Barcsay István, a Csenger edzője: – Egyelőre kérdéses, miként fogunk kiállni, de bízunk abban, hogy le tudjuk játszani a mérkőzést.

(A mérkőzést Szakolyban rendezik)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .