Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Gémtech csoport tizennegyedik, tavaszi nyitófordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

A csíkos mezes nyírbélteki és csengersimai csapat télen edzőmeccsen találkozott – hétvégétől immár élesben megy a játék Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Megyei II. osztály: Gémtech csoport, 14. forduló (kezdés: 14 óra)

Szombat

Csengersima (2.)–Nagydobos (7.)

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Sajnos, mint a legtöbb csapatnak, a Covid miatt nekünk sem sikerült túl jól a felkészülés, de a tervezett munkát – még, ha hiányosan is – elvégeztük, ennek pedig a hétvégi eredményen is látszani kell és fog is!

Czine Máté, a Nagydobos edzője: – Nagyon nehéz bármit is mondani jelenleg! Azt gondoltam, a Covid után nem lesz rosszabb dolog, sajnos most van! A két új srácunk kárpátaljai származású és minden támogatást megadunk nekik, ha kell! Ugyanakkor az egész csapaton látszik, hogy mindenkit megviselnek ezek a történések. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok egyébként, kiváló csapathoz látogatunk, amely gólokban nem szerénykedik. Ettől függetlenül, ahogy eddig, most is odatesszük magunkat, szeretném, ha szombat este három ponttal boldogabbak lehetnénk.

Vámosoroszi (1.)–Nyírcsaholy (4.)

Riskó Tibor, a Vámosoroszi játékos-edzője: – Bízunk abban, hogy a sérültjeink összeszedik magukat hétvégére, és megfelelő lesz a hozzáállás. Csak így van némi sanszunk a jó erőkből álló Csaholy ellen.

Makszim Gábor, a Nyírcsaholy edzője: – A listavezető otthonában nyilván nem mi vagyunk az esélyesek, de ha mindenki megérkezik a mérkőzésre, akár még meglepetést is szerezhetünk.

Tisztaberek (13.)–Sonkád (11.)

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Az edzőmeccseken jól játszott a csapat, remélem, ezt a formát a szezonra is át tudja menteni, ebben az esetben a hétvégi ellenfelünk összeállításától függetlenül is lehet esélyünk pontokat szerezni.

Homoki Endre, a Sonkád edzője: – Szerintem télen sikerült megerősíteni a keretet, bár az új kapusunk eltiltás miatt még nem védhet, ettől függetlenül megpróbálunk mindent.

Szatmárcseke (8.)–Nyírvasvári (5.)

Szűcs István, a Szatmárcseke edzője: – Tisztában vagyok azzal, jó csapat a Nyírvasvári, ugyanakkor mi, amit a lehetőségeink engedtek, megtettük a felkészülés során és amennyiben „normálisan” ki tudunk állni, remélem, megnehezítjük a dolgukat.

Berettyán Gábor, a Nyírvasvári edzője: – Nagyon nehéz meccsre számítok, amelyen csak maximális fegyelmezettséggel és alázattal fogunk tudni jó eredményt elérni.

Vasárnap

Kocsord (6.)–Nyírbéltek (3.)

Disznós Gusztáv, a Kocsord edzője: – Kezdődjön a játék! Mint minden csapat, mi is nehéz felkészülésen vagyunk túl, tulajdonképpen a teljes keretet egy edzőmeccsen sem láttam együtt, kétszer ugyanolyan összeállításban egyszer sem tudtunk kiállni. Ennek tükrében nyilván nem lesz egyszerű dolgunk az egyik bajnokaspiráns ellen, de a nyitányon a három pont megszerzésének reményében lépünk otthon pályára.

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Ismerjük a Kocsordot, amely masszív csapat, hazai pályán pedig nyilván mindent meg fog tenni, hogy jó eredményt érjen el, de annyi bizonyos, ettől függetlenül pontot, pontokat szeretnénk szerezni.

Encsencs (9.)–Nábrád (14.)

Szilágyi Gábor, az Encsencs játékos-edzője: – Sajnos, betegségek miatt a felkészülés nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, de remélem, a fiúk átérzik a rajt jelentőségét, mert más eredményt nem tudok elképzelni – csak a győzelmet.

Kónya Zoltán, a Nábrád edzője: – A legfőbb célunk, hogy megfelelő létszámban megjelenjük a helyszínen, remélem, minél jobb eredményt elérve.

Milota (10.)–Ópályi (12.)

Elek László, a Milota edzője: – Úgy gondolom, ráértünk volna még a kezdéssel, ránk fért volna még két edzőmeccs, ráadásul van olyan játékos, akit még nem is láttam november óta. Ennek tudatában sok jóra nem is kell számítani, ne is várjon tőlünk senki topformát. Megpróbáljuk kihasználni a hazai pálya előnyét és valahogy megszerezni a három pontot.

Bartha Miklós, az Ópályi edzője: – A Milota régen játszott otthon, ezzel együtt azon leszünk, hogy borsot törjünk az ellenfél orra alá, nem titkoltan pontot, vagy pontokat szeretnénk szerezni.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .