Kattints a képre!!

A Kovács-műhelyben felizzott a tűz: a jelek szerint sikerült acélossá formálni a Nyírmeggyest, amely két győzelemmel indította a tavaszi idényt.

Batizi-Pócsi Norbert (zöld mezben), akárcsak a meggyesi csapat feljebb tekint a tabellán Fotó: tudósítónktól

A Kovács László irányította megyei első osztályú brigád a nyitányon az Újfehértót, majd vasárnap idegenben gyűrte le a Balkányt: mindkét ellenfelet magasabb „polcon” jegyzik, szóval igazán tökös alakításról regélhetünk. Más kérdés, mivel a közvetlen riválisok – Nagyhalász, Tarpa – ugyancsak hibátlanul menetelnek idén, a tizenötödik helyen táborozó Meggyesnek tovább kell nyomni a gázpedált.

– Éppen azt beszéltük, most látszik, mekkora bajban lennénk, ha nem kezdtünk volna ilyen jól – elmélkedett Batizi-Pócsi Norbert, a Nyírmeggyes harminckét éves középpályása. – Így legalább tudtuk tartani a lépést, nem kerültünk azonnal olyan hátrányba, ami után csak kapaszkodhatnánk. Mondjuk, az őszi idény hajrájában már látszott, hogy együtt vagyunk, ami edzésmunka eredménye, télen pedig igyekeztünk rátenni egy lapáttal, még, ha bennünket is betegségek sújtottak. Bár csak két forduló ment le, az már egyértelmű, nem lehet lazázgatni egy meccsen sem. Sajnos, Éles Béci munkahelyi elfoglaltság miatt kivált, aki meghatározó embernek számított, viszont nagyon szeretnénk bennmaradni, ehhez folytatni kell ezt a szériát: természetesen az lenne az ideális, ha hoznánk az eredményeket, és nem a többiek szereplését kelljen figyelgetni… A gólokat meg mindegy ki rúgja, csak nekem írják!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .