Kattints a képre!!

Az NB III. Keleti csoport huszonharmadik fordulójában a Sényő-Carnifex idegenben, míg a Kisvárda Master Good II. hazai pályán folytatta bajnoki szereplését.

Hiába rohamozta a hazai kaput a sényői csapat, nem tudott betalálni Fotó: Steványik Gergő

A sényőiek számára korán fújtak ébresztőt vasárnap: kissé rendhagyó, de nem példa nélküli időpontban, délelőtt léptek színre a tabellán negyedik Hajdúszoboszló otthonában. Alig több, mint tíz perc ketyegett le, már mindkét oldalon adódott egy-egy kecsegtető lehetőség. Az első félidő feléhez „battyogva” egy jobb oldali szöglet okozott galibát, nem is úszta meg gól nélkül a szabolcsi legényég (1–0). A hajdúságiak a folytatásban is többet próbálkoztak, a szünet után viszont változott az ábra: immár a vendégek vertek tanyát a hazai térfélén, miközben kemény belépőkből sem volt hiány – a csereként bevetett Vámos Márk járt a legrosszabbul, aki sérülés miatt vált ki… A hajrában derekasan nyomott a Sényő – mindhiába, a gól hiányzott, így a Szoboszló sikeresen őrizte meg előnyét.

A Kisvárda Master Good II. hazai pályán nyert a Törökszentmiklós ellen.

NB III., Keleti csoport: 23. forduló

Hajdúszoboszló–Sényő-Carnifex 1–0 (1–0)

Hajdúszoboszló, 150 néző, v.: Kovács I. Sényő: Járvás L. – Bodó G., Klepács K., Fabu M. (Toldi A., 81.), Kapacina K., Phrakonkham, Farkas M., Schmidt P., Páll Zs. (Vámos M., a szünetben, Fenyőfalvi D., 70.), Kapacina V., Orosz M. Edző: Imrő László, Fiumei Viktor.

Gól: Vincze Á. (20.)

Imrő László: – A második félidei játékunk alapján abszolút rászolgáltunk volna az egy pontra. Sajnos, az első félidőben egyet belehibáztunk, ezt kihasználta a hazai csapat.

Kisvárda Master Good II.–Törökszentmiklós 1–0 (1–0)

Kisvárda, v.: Újhelyi. Kisvárda II: Odincov – Králik, Rubus, Perevuznik, Sikorszki – Bíró R., Szőr – Heles (Bokor M., 55.), Simon M. (Avetiszjan, 90.), Kirjuhin (Kotroczó, 55.) – Gosztonyi (Hricu, 90.). Edző: Kocsis János.

Gól: Gosztonyi (11-esből, 1–0) a 31. percben.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .