Kattints a képre!!

Nehéz, csaknem lehetetlen a futballra koncentrálni, amikor a szomszédban dörögnek a fegyverek.

Rácz István (balról) és a tarpai együttes a nehéz helyzetben is megoldotta feladatát Fotó: háromhatár hírei

Az ukrajnai harci események, annak következményei senkit nem hagynak hidegen idehaza sem: a megye egyes tarpai csapatra – amelyben jó néhány kárpátaljai játékos szerepel – fokozottan igaz, hogy forró dróton tartják a kapcsolatot a határ túloldalán élő családtagokkal, rokonokkal.

Mindazonáltal Varga Gyula legénysége megoldotta feladatát: „hatpontos” meccset nyert (1–2) szombaton Gyulaházán, szóval a nyitányon aratott Csenger elleni győzelem után folytatta a felzárkózást a tabellán, menekülve a kiesőzónából.

– Sok okosat nem tudok mondani ebben a helyzetben, nehéz meccs volt, többeknek máshol jártak a gondolati, de valahogy behúztuk – taglalta Rácz István, a huszonkét éves támadó a második gól berámolásával jelentős érdemet szerzett a Gyulaháza legyűréséből. – Azt beszéltük, illetve reméljük, hogy minden rendben lesz, na meg az is szóba került, jó helyen vagyunk. És persze, imádkozunk, hogy akik kint vannak, ne legyen semmi bajuk! A vezetők segítenek, nyugtatgatnak bennünket, ez is sokat számít. Aztán meglátjuk, mit hoz a  jövő, a csapat megpróbálja megtenni, amit lehet.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .