Kattints a képre!!

Nem példa nélküli, mindazonáltal nem éppen megszokott időpontban, vasárnap délelőtt (kezdés: 11 óra) lép pályára a Sényő-Carnifex NB III-as együttese Hajdúszoboszlón – a Keleti csoport huszonharmadik fordulójában.

A kék mezes sényőiek a Szonoszló ellen folytatják bajnoki küzdelmüket Fotó: Fazekas Ármin

Szó se róla, nem ez jelenti az igazi nehézséget a – táblázaton nyolcadik – szabolcsiak számára, sokkal inkább, hogy az újonc fürdővárosiak meglehetősen jól muzsikálnak, olyannyira, hogy az előkelő negyedik helyen tanyáznak.

– Hétvégi ellenfelünk igen masszív tagja az élbolynak – vélekedett Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja a sényői együttest. – Ráadásul kellemetlen emlékeket őrzünk az őszi mérkőzésről, amelyen a lefújás pillanatában hoztunk össze egy büntetőt, amivel a Szoboszló akkor pontot szerzett. Persze, ez mit sem von le hétvégi ellenfelünk erényeiből, hiszen egy rendkívül jó kis csapatot hoztak össze. Még bőven oda érhetnek a dobogóra, emellett csak két csapat szerzett náluk több gólt a Keleti csoportban. Kapott góljaik száma sem néz ki rosszul, plusz hazai pályán csupán egyszer szenvedtek vereséget. Nem lesz egyszerű mérkőzés, de abszolút bízunk magunkban.

A hatodik pozícióban posztoló Kisvárda Master Good II. vasárnap délután (14 óra) – a tabellán tizenkilencedik – Törökszentmiklóst fogadja.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .