Kattints a képre!!

A „végy egy jó kapust” – örökbecsű futballigazság adott Ibrányban. Mindemellett a modern futballidőkben csaknem abszolút kihalt – tisztelet a kivételnek – klubhűség fogalmát is megtestesíti a Tisza-partiak hálóőre, Tóth Norbert.

Tóth Norbert kapust jeles alkalomból köszöntötté Kulcsár Béla, az ibrányi egyesület elnöke Fotó: ifj. Kulcsár Béla

A harmincnégy esztendős cerberus immár több, mint háromszáz mérkőzésen védett a megyei első osztályú csapatban, amelyhez jelentős mértékben kötődik pályafutása. Mindenesetre az egyesületnél becsben tartják a „portást”, akit vasárnap a Balkány ellen 4–1-re megnyert tavaszi nyitófellépés előtt ünnepi dresszel köszöntöttek.

– Tudtam, sok meccsnél járok, de konkrétan nem számoltam, kellemesen meglepett, hogy mások ennyire nyilván tartják – fejtegette Tóth Norbert. –  Természetesen jól esett, köszönöm vezetőknek, Kiss Tamás edzőnek a gesztust, a különleges mezt, a csapatnak pedig, hogy győzelemmel tette emlékezetessé ezt az alkalmat. Már eddig is számtalan élményben volt részem itt, elég csak arra utalni, hogy megye egyes bajnokságot nyertem az Ibránnyal, remélem, lesz még hasonló nagy dobásunk. Amíg az egészség engedi védeni szeretnék, de hogy pontosan meddig, majd kiderül…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .