Kattints a képre!!

Mindenből az első! Farkas Zoltán bólintotta be a megye egy tavaszi idényének első gólját a Kemecsével szemben 2-1-re megnyert bajnoki 14. percében.

Farkas Zoltán szerezte az idény első gólját, ráadásul először duplázott a megye egyes bajnokin Fotó: tudósítónktól

A tabellán negyedik Mátészalka huszonegy éves támadója nem érte be ennyivel: (felnőtt) karrierje során először vette be kétszer az ellenfél kapuját. Valami ilyesmiről álmodhat egy futballista, pláne, az esztendő első tétmérkőzésén. És tessék…

– Őszintén szólva, szombat kora reggel a csapattársamnak, Szilágyi Patriknak mondtam, hogy érzem, két gólt fogok rúgni – árulta el Farkas Zoltán, aki számára tényleg felettébb emlékezetesen sült el a meccsnap. – Esküszöm, így volt, úgy ébredtem, hogy ez az én napom lesz. Annyit tévedtem, hogy az elsőt fejeltem, a másodiknál pedig kihagyhatatlan helyzetbe hoztak a többiek. Ez volt az első duplám a „nagyok” között, remélem, nem az utolsó, hátha belefér még néhány a pályafutásomba… Azt mindenképpen jó lenne leírni: nagyon szeretném, ha hosszú idő után a csapat dobogón végezne, ráférne a szalkai focira és a szurkolók is megérdemelnék!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .