Kattints a képre!!

Oláh Lóránt, a Nagyhalász középpályása ma ünnepli tizenkilencedik születésnapját, ennek apropóján saját magának gondoskodott „ajándékról”.

A „hídember”, Oláh Lóránt góllal gondoskodott saját maga szülinapi ajándékáról Fotó: magánarchívum

A megyei első osztályú együttes téli szerzeménye góllal debütált a tavaszi nyitányon: hajszálpontos bólintása egyenlítést ért a Nyírbátor elleni összecsapás 75. percében. Ráadásul a bennmaradásért hajtó Nagy-brigád a hajrában a győzelmet is kibrusztolta (2–1), ami kisebbfajta előrehozott „szülibulit” eredményezett a pályán.

– Természetesen nagyon örültem, hogy gólt tudtam fejelni, úgy vettem észre, hogy mások, a csapattársak, meg a szurkolók is így voltak vele – elmélkedett Oláh Lóránt. – Ennél jobban talán nem is sülhetett volna el a bemutatkozás, pláne, hogy sikerült betalálni és nyertünk. A pontrúgásnál sejtettem, hogy talán most lesz keresnivaló: szinte tökéletesen jött be a labda, jobbat nem is kívánhattam volna. A meccs elején volt bennem egy kis drukk, majd a gólt követően piszok nagy felszabadultságot éreztem, a szögletzászlóhoz szaladtam, akkor mondta az edzőnk, Nagy Lali: Ez az, fiam! Nem spiláztam túl a dolgot, de azért a kezdés előtt eszembe jutott, hogy kedden születésnapom lesz, gondoltam, jó lenne valami meglepi, hát itt van!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .