Kattints a képre!!

Gyűlnek a pontok. A kissé speciális tavaszi szezon – amelynek előrehozott „nyitányát” már decemberben letudták – eleddig spécin alakul a Sényő-Carnifex NB III-as csapata számára.

A kék mezes sényői együttes ezúttal nem tudta bevenni az ellenfél kapuját Fotó: Fazekas Ármin

A Kisvárda II. elleni még említett óévi bajnokit, majd a bő egy hete játszott, igazi rajtot jelentő egri túrát győzelemmel zárták a szabolcsiak, akik vasárnap a Tiszaújvárossal remiztek (0–0). Épül, szépül tehát egy pofás kis veretlenségi sorozat, a csapat pedig kilencedik helyen állomásozik a Keleti csoportban.

– Kétségtelenül jobban állunk, mint az ősz elején, amikor három meccs után három pontunk volt – merült a részletekbe Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral vállvetve irányítja az együttest. – Most ugyanebben a szakaszban hét pontnál tartunk, semmi ok az elkenődésre, bár az Újváros ellen is nyilván nyerni szerettünk volna. A viharos szél viszont keresztülhúzta a számításainkat, emiatt gyakorlatilag csak a második félidőben tudtunk valójában próbálkozni a gólszerzéssel. A körülményekre viszont nem lehetünk befolyással, ez van, ezt kell szeretni. Nem is játszottunk olyan élesen, mint Egerben, ugyanakkor óriási pozitívum, hogy hátul lehoztuk nullára a mérkőzést. A következő két forduló nem lesz sétagalopp, mezőny élcsapataival fogunk játszani, meglátjuk, mi sül ki ebből.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .