Kattints a képre!!

Az NB III. Keleti csoport huszonkettedik fordulójában a Sényő-Carnifex hazai pályán, míg a Kisvárda Master Good II. idegenben folytatta bajnoki szereplését.

A kék mezes sényői csapat hiába próbálkozott, nem bírt a Tiszaújvárossal Fotó: Fazekas Ármin

Két jó passzban lévő csapat találkozott Sényőn: a Tiszaújváros, miként a házigazda nyert a tavaszi nyitányon, plusz a felek egyaránt a mezőny első feléhez tartoznak, mindemellett a „térségi rangadó” a múltban nem szűkölködött az izgalmakban. A viharos széltől támogatott vendégek kezdeményeztek többet, mindazonáltal igazán nagy helyzet egyik oldalon sem alakult ki – miként a színvonalas játék reményét is szertefoszlatta a cúgos idő. A szünet után fordult kocka, mármint ekkor a hazaiak támadtak erőteljesebben, mindhiába, ezúttal nem született gól.

A Kisvárda Master Good II. biztosan nyert a Diósgyőr II. otthonában.

NB III., Keleti csoport: 22. forduló

Sényő-Carnifex–Tiszaújváros 0–0

Sényő, 210 néző, v.: Gál P. Sényő: Járvás L. – Bodó G., Klepács K., Fabu M. (Lakatos L.), Toldi A. (Vámos M.), Kapacina K., Phrakonkham, Farkas Á., Schmidt P., Kapacina V., Orosz M. Edző: Imrő László, Fiumei Viktor.

Imrő László: – Küzdelmes mérkőzés volt, amelyen nem játszottunk jól. Az első félidőben a szél segítségét a vendégcsapat használta ki, ezért talán jobban nyomott. A másodikban mi tudtunk jobban érvényesülni a szél segítségével, de nagyobb lehetőség – mindkét csapat előtt – csak pontrúgásból adódott. Talán mondhatni tipikus egygólos mérkőzés volt, mivel egyik csapat sem tudott betalálni, azt gondolom igazságos döntetlen született.

DVTK II.–Kisvárda Master Good II. 2–4 (1–2)

DVTK Edzőközpont, v.: Kovács T. Kisvárda II: Hotra – Czene, Rubus, Perevuznik, Sikorszki – Bíró R. (Kirjuhin, 69.), Szőr – Heles (Himics, 11., Simon M., 68.), Nagy M. K., Honcsar (Hricu, 80.) – Gosztonyi (Bokor M., 80.). Edző: Kocsis János

Gól: Bíró R. (0–1) a 12., Hornyák (1–1) a 18., Himics (1–2) a 32., Gosztonyi (1–3) az 54., Honcsar (1–4) a 72., Sós M. (2–4) a 82. percben

Kocsis János: – Jól kezdtük a mérkőzést, hiszen az első öt percben már három gólhelyzetünk volt, amelyekből még nem találtunk be, de megadtuk az alaphangot. A szerzett gólunk után az ellenfél gyorsan egyenlített, de ugyanabban a ritmusban tudtunk játszani, mint addig, és a helyzeteket tekintve az eredmény nem is mutatja reálisan a két csapat közötti különbséget. A négy találatunk nagyon szép, a kapott gólok viszont arra mutatnak rá, hogy hol van még javítanivalónk.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .