Kattints a képre!!

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője benevezett a cserekirály „versenybe”. A megyei első osztályú csapat fiatal trénere Kujbus Bence bevetésével igazán nyerőt húzott: a tizenkilenc éves belső védőt – ezúttal titkos aduként, az irányító középpályás feladatot ráruházva – a 62. percben küldte pályára, aki két gólt fejelve ment mennybe az Újfehértó ellen 3–2-re megnyert tavaszi nyitómeccsen.

Kujbus Bence a kispadról beállva – kétszer pontosan bólintva, győztes gólt szerezve – ment a mennybe Fotó: magánarchívum

Nem mellesleg, a tini hátvéd a vezetést értékesített „tizivel” megszerző Savrnoh Norbertet váltotta, gyakorlatilag átvéve tőle a stafétabotot: előbb a 68. minutumban 2–0-ra hizlalva a különbséget, majd a vendégek egyenlítését követően a 95. percben duplázva kibrusztolva a győzelmet – mindannyiszor Drabik Milán szögletrúgásából a kapuba bólintva a lasztit. Egyben fontos pontokat bezsebelve a bennmaradásért vívott, a jelek szerint öldöklő küzdelemben: a tabellán tizenötödik Meggyes így tartja a lépést az ugyancsak sikerrel rajtoló riválisokkal.

– Egy nullnál álltam be, lényegében az lett volna a feladat, hogy húzzuk ki a befejezésig, hát, kicsit másként alakult – merült a részletekbe Kujbus Bence, aki talán a világból is kiszalad, ha a társak nem „fogják meg”. – Borzasztóan örülök, hogy segíteni tudtam, pláne, hogy most szereztem az első és persze második gólomat a megye egyben, meg a Meggyesben. Ráadásul soha nem találtam be még ennyire a végén, ilyen fontos pillanatban. Az ilyen élményekért megéri futballistának lenni: édesapám az öcsémmel együtt kint volt a meccsen, láttam, mennyire boldogok ők is, ahogy az egész csapat. Nagy győzelmet arattunk, talán a szerencse is mellénk szegődött, ami ősszel hiányzott, néha ez is kell a focihoz.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .