Kattints a képre!!

Négy megyei harmadosztályú együttes számára mini felkészülési tornát szerveztek, amely a hétvégén kezdődik.

Az Érpatak, illetve a Herkules FC is pályára lép a harmadosztályú csapatok tornáján Fotó: tudósítónktól

A november végi záróforduló után Nagy Miklós (Hero) elnök úr ismét teljes körben rám bízta a felkészülési találkozók szervezését – közölte Nagy Tamás, az Érpatak technikai vezetője. – Úgy gondoltam, a sima edzőmérkőzés feelinget dobjuk fel egy csipetnyi téttel, egy mini torna keretein belül. Először Herczku Tomit a Herkules FC elnökét kerestem meg az ötlettel, aki egyből rábólintott, de nem sokat kellett győzködni a Szabolcs csoportban szereplő Napkor illetve Nyírtura vezetőit, Nagy Józsit és Simon Lacit sem. Remélem sikerül hagyományt teremteni belőle és egyre több megye hármas gárda szervez hasonlót osztálytársakkal és egyre több felület és megjelenés biztosítható a harmadosztályú gárdák részére.

A Nyírség csoportban érdekelt Érpatak, illetve a Herkules FC Nagykálló kiegészülve a két Szabolcs csoportban szereplő csapattal, a Napkorral, valamint a Nyírturával következő három hétvégén körmérkőzés formájában találkozik egymással. Az esemény szabálya mindössze a kispadon helyet foglaló futballisták számában tér el az eredeti bajnoki kiírástól: itt mind a hét nevezett cserejátékos pályára léphet.

Mini felkészülési torna: menetrend

  1. forduló (február 20.): Érpataki SE–Nyírturai FC, 13.30. Herkules FC Nagykálló–Napkor SZSE, 13.30 – Kisléta
  2. forduló (február 27.): Napkor SZSE–Érpataki SE, 13.30. Nyírturai FC–Herkules FC Nagykálló, 13.30
  3. forduló (március 6.): Nyírturai FC–Napkor SZSE, 13.30. Érpataki SE–Herkules FC Nagykálló, 13.30

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .