Kattints a képre!!

Szerda este rendezik a futsal Magyar Kupa harmadik fordulóját: a legjobb nyolc közé jutásért kiírt párharcokban három, a megyei színeket képviselő együttes érdekelt.

A fehér mezes csengeriek élvonalbeli ellenféllel szemben törekedhetnek bravúros eredmény elérésére Fotó: Kákos Dávid

Az egyaránt az alsóházi rájátszásban érdekelt élvonalbeli csapatok csapnak össze a nyírbátori sportcsarnokban, ahol a Nyírgyulaj a Kecskemétet fogadja. Az NB II-ben vitézkedő Csenger az ugyancsak NB I-es – ráadásul a felsőházi rájátszásra jogot szerzett, plusz kupacímvédő – Veszprém ellen hazai pályán próbálhatja meg az országos bravúrnak számító továbbjutás kiharcolását. Akárcsak a második vonalban meghatározó erőnek számító A Stúdió-Futsal Nyíregyháza, amely az előző körben első osztályú legénységet, a Kistarcsát búcsúztatta. Ezúttal az Újpest látogat a nyíregyházi arénába, márpedig a lila-fehér alakulat remekül teljesít az NB I-ben, szintén éremért küzdhet a bajnokságban – szóval egyértelmű esélyesnek számít.

A továbbjutás valamennyi esetben egy mérkőzésen dől el.

Magyar Kupa: 3. forduló, a legjobb nyolc közé jutásért

Nyírgyulaj (NB I.)–Kecskemét (NB I.), nyírbátori sportcsarnok, 18 óra

Csenger (NB II.)–Veszprém (NB I.), 18.30

A Stúdió-Futsal Nyíregyháza (NB II.)–Újpest (NB I.), Continental Aréna, 20 óra

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .