Kattints a képre!!

A Kapacina tesók „ezredszer” adták fényes bizonyítékát annak, hogy ismerik a másik minden rezdülését, no meg érzik egymást a pályán.

Az igazán jó testvérek a pályán is összedolgoznak: Kapacina Valer duplázott, Kevin gólt szerzett – közben egymáősnak osztogatták a gólpasszokat Fotó: tudósítónktól

A Sényő-Carnifex NB III-as együttese 3-1-re nyert a tavaszi nyitányon Egerben: Kapacina Kevin fejelte az első, egyenlítést jelentő gólt, plusz kiosztott két „aszisztot” – az első esetben a 11-es kiharcolásával tálcán kínálta fel a lehetőséget – bátyjának, Valernak, így szinte családi vállalkozásban szállították a három pontot.

– Nem emlékszem hasonlóra, olyan már volt, hogy a győztes gólt ketten hoztuk össze, de akkor „csak” 1–0-ra nyertünk – taglalta a duplázó Kapacina Valer. – Az előzmények után kellemes meglepetés ez a győzelem: a csapaton gyakorlatilag végigment a Covid-járvány télen, ennek minden hátrányával, emellett azt is be kell vallani, a hiányzók miatt kevesen maradtunk a meccsre. A csapat erejét viszont mutatja, hogy még mindig van benne minőség, továbbá arról is illik szót ejteni: a harmadik percben kapott gól ébresztő pofonként hatott, majd Járvás Levi nagy védése hozta meg szerintem a fordulópontot. Ilyen gólerős folytatást nem ígérhetek, de reméljük a legjobbakat…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .