Kattints a képre!!

Az NB III. Keleti csoport huszonegyedik fordulója jelentette a tavaszi nyitányt: a Sényő-Carnifex idegenben, míg a Kisvárda Master Good II. hazai környezetben lépett pályára.

Az egri katlanban vitézkedett a sényői csapat Fotó: Steványik Gergő

Az egri túrával indító sényői együttes eltiltás miatt nélkülözni volt kénytelen Lakatos Lászlót és Schmidt Pétert, ugyanakkor mindjárt kezdőként szerepelt a friss igazolás, Phrakonkham Ádám. Mindössze három perc telt a meccsből, máris hátrányba kerültek a vendégek, akik nem rogytak meg: az első félidő derekán Kapacina Valer szögletrúgása után a tesó, Kevin bólintott a hálóba (1–1). Félóra múltán Járvás Levente óriási bravúrral hárított egy látványos ollózással kapura küldött bombát – mindkét mozdulat tapsot érdemelt.

A második játékrész csendesen csordogált, mígnem a 60. percben Kapacina Kevin kiugrott, akit az hevesi 16-oson belül legyalultak: a vétkes Juhász Gergőt kiállították, a megítélt 11-est pedig Kapacina Valer kegyetlenül bevarrta – fordított a szabolcsi legénység (1–2). A hajrában a változatosság kedvéért ismét a Kapacina testvérek koprodukciója adta meg a kegyelemdöfést a házigazdáknak: ezúttal Kevin volt a feladó, Valer pedig fejesgóllal végképp eldöntötte a mérkőzést. A slusszpoénről is a Sényő gondoskodott: az utolsó pillanatokban beállt Gagyi Sándor: a télen visszatért kapus Kapacina Valert váltotta – mezőnyjátékosként!

Ugyanakkor a Kisvárda II. gól nélküli döntetlent játszott a Salgótarjánnal.

NB III., Keleti csoport: 21. forduló

Eger–Sényő-Carnifex 1–3 (1–1)

Eger, 79 néző, v.: Horváth M. Sényő: Járvás L. – Bodó G., Klepács K., Fenyőfalvi D. (Vámos M.), Fabu M., Toldi A. (Páll Zs.), Kapacina K., Phrakonkham, Farkas M., Kapacina V (Gagyi S.)., Orosz M. Edző: Imrő László, Fiumei Viktor.

Gól: Berki P. (3.), illetve Kapacina K. (23.), Kapacina V. 61. (11-esből) és 83. Kiállítva: Juhász G. (60. perc)

Imrő László: – Nehéz mérkőzés volt, egy roppant kellemetlen stílusban játszó csapatot sikerült legyőznünk. Nagyon jól fel készített csapattal találkoztunk a mai nap, viszont mi is felkészültünk becsülettel erre a mérkőzésre: akik mindebben segítettek nekünk, azoknak köszönjük. Türelmesek voltunk végig, hittünk a saját elképzelésünkben, ennek meglett a gyümölcse. Köszönjük a hazai csapat vezetőedzőjének gratulációját, ami nagyon jól esett!

Kisvárda Master Good II.–Salgótarján 0–0

Kisvárda, 100 néző, v.: Tóth T. Kisvárda II: Odincov – Czene, Králik, Bíró R. (Adu, 81.), Sikorszki – Avetiszjan, Szőr – Heles (Simon K., 68.), Nagy M. K., Honcsar (Kotroczó, 68.) – Kirjuhin (Bokor M., 81.). Edző: Kocsis János.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .