Kattints a képre!!

Phrakonkham Ádám az elmúlt hétvégén még a megyei amatőr válogatott tagjaként lépett pályára az országos döntőben, vasárnap pedig – immár sényői színekben – az NB III. tavaszi nyitányán, az Eger elleni idegenbeli mérkőzésen számítanak szolgálataira.

Egy Eger elleni meccs a múltból: Phrakonkham Ádám pedig a hevesi csapattal szembeni vasárnapi meccsen tér vissza a Sényőbe Fotó: egri média

A téli átigazolási időszak – amikor a nyárinál köztudottan szigorúbbak a feltételek – is produkál olykor váratlan fejleményeket: a huszonnyolc esztendős jobbhátvéd sorsának alakulása is némileg ebbe a kategóriába tartozik. Phrakonkham Ádám ugyanis visszatér a Sényő-Carnifexhez, ahol korábban három szezont húzott le, meglehetősen eredményesen: megyei első osztályú bajnokságot nyert a csapattal, majd a feljutást követően az NB III-ban sem vallott szégyent. Távozása után előbb a Mándok, míg legutóbb a Nyírgyulaj színeiben futballozott – a csütörtökön nyélbe ütött megállapodás értelmében viszont ismét magasabb szinten, a harmadik vonalban szerepelhet.

Az ugyancsak visszatérőnek számító Gagyi Sándor kapus mellett Proki a Sényő második téli szerzeménye.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .