Kattints a képre!!

Anno a török had nyáron indult ostromra Eger vára ellen: a futball viszont nem kívánságműsor, a Sényő-Carnifex NB III-as csapata már február derekán indítja a tavaszi harcát – történetesen a hevesi katlan bevételének reményében.

Az edzőmeccsek lassan a köd homályába vesznek, immár élesben játszik a sényői csapat Fotó: Steványik Gergely

A szabolcsi legénység a kilencedik helyen tanyázva lendül támadásba a vasárnap folytatódó bajnoki csatározás során, méghozzá két régi-új „katonával” soraiban: Gagyi Sándor kapus külföldi munkavállalás, a frissen igazolt jobbhátvéd, Phrakonkham Ádám mándoki, míg legutóbb nyírgyulaji szerepvállalás után tért vissza. Ugyanakkor a „nagyokkal” edz a klub utánpótlásának négy tehetséges tinánja, Balogh Győző, Dobos Alpár, Kertész Milán, valamint Mányi Bence.

Az ellenfélről szólva: a táblázaton tizenötödik házigazda Eger játékosállománya sem maradt „érintetlen” az idény első felének befejezése után, ekképpen az sem igazán mérvadó, hogy az őszi találkozón meggyőző különbséggel, 3-0-ra nyert a Sényő.

– Az Eger kerete némiképpen átalakult a télen, nem igazán tudjuk, mire számítsunk ellenfelünktől – elmélkedett Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja a sényői együttest. – Illetve azért a céljaikat egyértelműen megfogalmazták, így azért azt sejteni lehet, hogy egy roppant motivált és kellő önbizalommal rendelkező csapathoz érkezünk.

Mindeközben a hatodik pozícióban posztoló Kisvárda Master Good II. – a tabellán tizenkilencedik – Salgótarjánt fogadja a nyitányon.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .