Kattints a képre!!

Fotó bizonyítja, Pócsi Balázs jelesre vizsgázott a megyei válogatott tagjaként a hétvégén, Balatonalmádiban rendezett országos négyes döntőben.

Imhol a bizonyíték, diplomát ért Pócsi Balázs vizsgamunkája Fotó: tudósítónktól

Egyfelől, mivel a mieink ugyebár a megsüvegelendő harmadik helyen zártak, amiből a Nagyecsed huszonkilenc éves futballistája vastagon kivette részét, plusz az éremátadáson Móka Mikire vette a figurát, akárcsak egy diplomaosztón. Megerősített információk szerint a kiselőadást még a riválisok is „tízpontosra” díjazták, vagyis mindenki besírt. Ha más nem, ez fényesen bizonyítja, csapatunk „kemény magja” érti a csíziót, nem véletlen, hogy többen – a győztes mentalitás miatt is – sokadszor kaptak meghívót a keretbe, köztük a hátvéd is.

– Először is szeretném megköszönni a menyasszonyomnak, Eszternek a türelmet, a támogatást, mert annyi szent, az utóbbi időben meglehetősen sokat voltam távol – üzent „haza” Pócsi Balázs. – Előbb ugyebár Szoboszlón víkendeztünk, ahol megnyertük a regionális tornát, most meg Almádiban, hétfőnként meg ott a futsal. Tény, főleg a válogatottnál benne vagyok minden hülyeségben. Erre szükség van, a jókedv, a megfelelő légkör félsiker, ezt tapasztalatból mondom. Adtam, is, kaptam is, ebéd közben például tele rakták a többiek villával a kabátomat, de éppen ez benne a pláne. Nagyon jó társaság alakult ezúttal is: ismertem szinte mindenkit a pályáról, a két együtt töltött hétvégén viszont még közelebbről megismerhetjük a másikat. A megyei csapat rendszerint jól szokott szerepelni, sokat jelent, hogy mindig hamar összecsiszolódunk a többiekkel, mi az úgymond régiek az újoncokkal. Aztán a bajnokin megint ellenfelek leszünk… És persze, köszönöm az edzői stábnak, Lukács Tibornak és Kiss Tamásnak, hogy ismét számítottak rám!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .