Kattints a képre!!

Egy vérbeli futballista feleség testközelből „tartja szemmel” párját: Imre Mónika a nyírbátori pálya büféjét vezetve szinte egy percre sem szakad el férjétől, Erdei Zoltántól, a megyei első osztályú helyi csapat játékos-edzőjétől.

Imre Mónika feljutást kiesést, sok mindent megélt már a bátori futballcsapat mellett Fotó: magánarchívum

„Cefáné” amolyan polihisztorként több szerepkörben végzi feladatát, plusz – mint sokan mások – energiájából arra is futja, hogy „nekünk” is segítsen: rendszeresen felbukkannak fotói a szabolcsfociinfo.hu oldalon.

– Nagyon régen együtt vagyunk Cefával, közben már tizenegy éve csinálom a pályán a büfét – taglalta Imre Mónika. – Tudtam mit vállalok, az évek során belerázódtam: az persze, hamar kiderült, a hétvégéknek lőttek, az utóbbi időben pedig hétfőtől vasárnapig menet van, abszolút nincs megállás. Igaz, nem bírnék itthon ülni, a sportlétesítmény a második otthonom. Ráadásul a felkészülési időszak zsúfoltabb, mint amikor a „normál” bajnoki szezon megy, szóval van dolog rendesen. Cefával váltjuk egymást a pályán, amikor délután edzést tart, akkor jövök én, aztán késő éjjel érek haza, ő akkor már rendszerint alszik. Tehát nagyjából a pályán élünk. Amúgy a tévében egy meccset sem nézek meg, de a Bátorért nagyon izgulok: ez az életem, a játékosok és a stábtagok között mozgok folyamatosan… Megéltem feljutást, kiesést, meg minden lépcsőfokot végigjártam velük. Három éve maximálisan a csapat mellett vagyok: mosok, takarítok, csinálom, ami a napi munkához szükséges. De a sok elfoglaltság mellett, amire szeretném, arra szakítok időt. Hiszen arra van időnk, amire akarjuk.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .