Kattints a képre!!

A megyei válogatott vereséget szenvedett a címvédő Baranyától a szombati elődöntőben, így vasárnap a harmadik helyért játszik – Komárom-Esztergom együttesével szemben – az országos négyes fináléban.

Pedig jól indult: Szőlősi Patrik góljával mi szereztünk vezetést Fotó: tudósítonktól

A Balatonalmádi ad otthont az eseménynek, ahol előbb Pest megye tizenegyes párbajban legyűrte Komárom-Esztergom legénységét. A nap második összecsapásán a mieink hamar vezetést szereztek: egy baranyai szögletet követően villámgyors kontra végén az ibrányi Szőlősi Patrik 16 méterről tetszetős tekeréssel vette be a kaput. Az előny a 21. percben olvadt el, amikor az erőteljesen futballozó dunántúliak egyenlítettek, sőt a második félidő elején fordítottak. A hajrá rendkívül izgalmasan alakult: a szintén ibrányi Kiss Péter 20 méterről, szababdrúgásból eleresztett bombával egalizált (2-2), majd a túloldalon befújt 11-es értékesítésével csikarta ki a győzelmet, egyben a döntőbe jutást a baranyai különítmény – nagy csatában.

Amihez még annyit, a mieink a 93. percben ugyancsak 11-est reklamáltak, amit nem fújt be a javukra a spori. A csalódottságról mindent elárul, hogy többen sírtak az öltözőben…

6. Megyei amatőr válogatottak országos tornája: elődöntő

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye–Baranya megye 2–3 (1–1)

Balatonalmádi, v.: Karsai R. Szabolcs: Dukát P. – Fejes J. (Tóth B., 70.), Szőlősi P. (Hudák M., 70.), Phrakonkham, Baglyos L. (Papp Cs, 60.), Csáki J., Somogyi T. (Terdik Zs., 59.), Pócsi B., Ohár R. (Kiss P., 61.), Pallai G., Bodó L. Edző: Lukács Tibor, Kiss Tamás. Gól: Szőlősi P. (7. perc), Kiss P. (83.), illetve Reith R. (21.), Kungl Á. (55.), Koronics M. (87. – 11-esből).

A másik ágon: Pest megye–Komárom-Esztergom megye 1–1 (0–0), tizenegyesekkel: 4–2

Döntő: Baranya megye–Pest megye. A 3. helyért: Szabolcs-Szatmár-Bereg megye–Komárom-Esztergom megye

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .