Kattints a képre!!

Ahogy arról hírt adtunk, Baranya legjobbjai ellen játszik a megyei amatőr válogatott az országos elődöntőben szombaton – Balatonalmádiban.

Huszti Péter (balról a második) korábban részt vett a válogatott közös edzésén, úgyhogy nem lesz számára ismeretlen a közeg Fotó: szabolcsfociinfo

A mieink péntek délután utaznak a négy csapatot felvonultató, mégpedig csaknem hajszálra ugyanazzal a kerettel, amely diadalmenetben, kapott gól és pontveszteség nélkül nyerte meg a hajdúszoboszlói észak-keleti régiós tornát. Az egyetlen változás: a nagyecsedi Mezei Béla munkahelyi elfoglaltság miatt nem tarthat a különítménnyel, helyére a Mátészalka középpályását, Huszti Pétert hívta be a szakmai stáb. A szatmári egyesület futballistájának a hajdúsági fellépés előtt is szerepet szánt a Lukács Tibor, Kiss Tamás edzőpáros, aki akkor betegség következtében nem volt bevethető.

Jelen pillanatban csak remélni lehet, hogy a tervezett összetételen nem kényszerülnek módosítani az utolsó pillanatban…

Megyei válogatott: a keret

Kapusok: Dukát Péter (Újfehértó), Szilágyi Patrik Péter (Mátészalkai MTK)

Védők: Phrakonkham Ádám, Tóth Béla Bence (mindkettő Nyírgyulaj), Csáki József, Szőlősi Patrik (mindkettő Ibrány), Hudák Máté, Pallai Gergő (mindkettő Újfehértó), Pócsi Balázs (Nagyecsed)

Középpályások: Fejes János (Gergelyiugornya), Ohár Román (Csenger), Bodó László (Mátészalkai MTK), Kiss Péter (Ibrány), Baglyos Levente (Mándok), Huszti Péter (Mátészalkai MTK)

Csatárok: Terdik Zsolt (Nyírgyulaj), Somogyi Tibor (Ibrány), Papp Csaba (Mátészalkai MTK)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .