Kattints a képre!!

Első ránézésre brutális sérülést szenvedett Kantár József, az Ófehértó megyei másodosztályú csapatának új szerzeménye.

Kantár József megúszta komoly következmény nélkül az első látásra súlyosnak látszó sérülést Fotó: Imre Mónika

A negyvenhét éves csatár – aki a minap, az ugyancsak a Pannónia Zrt. csoportban szereplő Nyíribronytól érkezett – a szerda esti edzésen járt pórul. Mint kiderült, bár mentő szállította el, megúszta súlyosabb következmények nélkül az „üzemi balesetet”.

– Futottam a labda után, közben megbotlottam és a műfüves pálya melletti szegélyre zuhantam, aminek éle szétvágta a bal térdemet – ecsetelte az eseményeket Kantár József. – Mintha késsel hasították volna bele: porcig szétnyílt, hát nem volt szép látvány. Most tanultam valamit anatómiából, igaz, szívesen kihagytam volna. Rendesen megijedtem, szerencsére nem történt akkora nagy baj, mint ahogy abban pillanatban tűnt: éjjel a nyíregyházi kórházban összevarrták, aztán hazaengedtek. Harminchat éve futballozom, ez az első komolyabb sérülésem, mondjuk elég vacakul jött ki, mert éppen kezdtem elkapni a fonalat, de hát ez van… Két hét múlva lesz varratszedés, valamelyik edzőmeccsen már játszani akarok a hónap végén.

Kattints a képre!

Kattints a képre!!

Ide írd a szöveget

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .