Kattints a képre!!

Túlesett a „várva várt” orvosi beavatkozáson Bökönyi Levente:  a Mándok megyei első osztályú csapatának védője az őszi szezon utolsó előtti bajnokiján, a Balkány ellen dőlt ki – hosszú hónapokra.

Bökönyi Levente a gyógyulás útjára lépett Fotó: magánarchívum

A pontos diagnózis szerint a játékos belső szalagja részlegesen szakadt, a térde külső részén megrepedt a porc, ráadásul az elülső keresztszalag is elszakadt. Mindemellett a huszonhárom éves hátvéd külön pechje, hogy az elengedhetetlenül szükséges műtét a járványhelyzet miatt egészen ideáig ódázódott.

– Kissé kalandosan alakult a történet, a kijelölt dátumnál korábban szólt a főorvos úr, hogy ha tudok, induljak, mert lehetőség nyílt hamarabb megcsinálni a műtétet: elmentem Székesfehérvárra, aztán mégse fértem bele az időbe… – árult el némi „kulisszatitkot” Bökönyi Levente. – Haza kellett jönnöm, ez kicsit csalódás volt, pláne, hogy a várakozás a legrosszabb. Izgultam is, de a lényeg, hogy most már túl vagyok rajta: két és félóráig tartott, azt mondták, jól sikerült, bár kicsivel komplikáltabban alakult, mint gondoltuk. Folyamatos jegelés, pihentetés a jelenlegi program: hat hétig nem lehet ráállni, közben használnom kell a hajlítógépet. Alsó hangon hat hónap teljes kihagyás, ha minden jól megy, az őszi szezonban talán már pályára léphetek. A család, a barátnőm, és a haverok tartják bennem a lelket, sokat jelent a támogatásuk így, hogy nagyon kiszolgáltatott helyzetben vagyok, amit nem szeretek, ezért fontos a türelem velem szemben. Rengetegen hívnak, írnak, egyik barátomat idézve: ez már gödör alja, innen már csak felfelé vezet az út! Külön motivál, hogy a mándoki vezetőség bízik bennem, ezt nem felejtem el, mindent megteszek majd, hogy a felépülés után ezt megháláljam a pályán.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .