Kattints a képre!!

Kisebbfajta (vagy is annyira kicsi..) családi összejövetel szervezhető immár a szabolcsveresmarti futballbázison. Már csak a jó szereplés szükséges és indulhat a parti…

Tóth Dávid (jobbról) – miként korábban Gyulaházán – ismét csapattársa lesz Bandor „Kameni” Ferenc kapusnak, csak most már a Veresmartban Fotó: tudósítónktól

A januárban kinevezett Tóth Tibor edző, majd öccse, Tóth Gábor, a fia, ifj. Tóth Tibor után immár unokaöccse Tóth Dávid is csatlakozott a megyei kettő Nyírerdő csoportban szereplő csapathoz. Utóbbi az „élvonalbeli” Balkánytól érkezett: a huszonnégy éves középpályás előtte a Gyulaháza kötelékében járta végig a szamárlétrát – miközben futsalfronton is domborít.

– Köszönöm Obsitos Norbert barátomnak, a Balkány elnökének, hogy nem gördített akadályt az átigazolás elé, – tolmácsolta háláját Tóth Tibor, a Veresmart trénere a legújabb szerzemény, Tóth Dávid váltása kapcsán.

Játékosmustra

A Szabolcsveresmart megyei másodosztályú csapatának téli változásai

Távozott: Gáti Sándor (?), Gáti Szabolcs (?), Ponczók Tibor (?), Selyem Erik (?), Rézműves János (?)

Érkezett: Baksa Zoltán (Nyírkarász), Deák Béla (Nyírkarász), Tóth Gábor (Nyírkarász), ifj. Tóth Tibor (Nyírkarász), Tóth Dávid (Balkány), Bandor István (újrakezdte)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .