Kattints a képre!!

Nem csupán a hideg, ijesztő jelenet váltott ki jeges félelmet a szombat délutáni Gyulaháza–Fényeslitke edzőmeccsen: mentő szállította el Csáki Szabolcsot, a vendégek kapusát, aki hat perccel a befejezés előtt saját csapattársával ütközött. A tizenhat esztendős kapus elvesztette az eszméletét, mint később a kórházban kiderült, erős arc- és koponyazúzódást szenvedett.

Csáki Szabolcs szinte másodszor született – időben érkezett a segítség Fotó: magánarchívum

Szerencse a bajban, hogy azonnal segítségére siettek. Fehér Attila – lélekjelenlétének, életmentő beavatkozásának hála – kihúzta a földön fekvő játékos nyelvét, illetve a hazai együttesben szereplő, egyaránt mentőápoló végzettséggel rendelkező Gáti Sándor és Gáti Szabolcs aktív közreműködésével szakszerűen ellátták az orvosi személyzet kiérkezéséig.

– Valamennyire emlékszem, a többit utólag mesélték – taglalta a történteket Csáki Szabolcs, a megye kettes litkei ificsapat kapusa, akit a „nagyok” két hálóőrének betegsége miatt vetettek be kezdőként a mérkőzésen. – Jött a beadás, én csak a labdára koncentráltam, közben pedig ütköztem a védőnkkel: mindkét fülem besípolt és elsötétült minden. Nem tudom mennyi idő telhetett el, a mentőkocsiban tértem magamhoz, ahogy mondták, sokáig beszélni sem tudtam. A kisvárdai kórházban megvizsgáltak, aztán még éjszaka hazaengedtek. Egy-két hétig pihennem és vigyáznom kell minden mozdulatra, nehogy valami probléma legyen. Kérem írja le, nagyon szépen köszönöm azoknak, akik segítettek! Fehér Attilának külön üzentem, kérdeztem, hogyan háláljam meg neki… Azt azért elmondanám, kiskorom óta futballozok, ennyiért nem fogom abba hagyni, ebben mindenki biztos lehet.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .