Kattints a képre!!

A cunami erejű betegséghullám valósággal letarolta a nagyhalászi csapatot, így az elmúlt hét második felében leálltak az edzések, valamint a szombati előkészületi meccset is lefújták: minderről az egészséget szem előtt tartva vezetőségi döntés született.

Kőrösi Norbert (balról) halászi színekben véd tovább Fotó: tudósítónktól

Nagy Lajos hiába adagolta volna a csúcsterhelést, a tréner terve dugába dőlt a sok hiányzó miatt. A megyei első osztályú egyesületnél jelenleg abban bíznak, a közeli napokban konszolidálódik a helyzet, visszatérhetnek a játékosok – no meg a mester is. A keddi újraindulásig a kiadott feladatok alapján készültek a keret talpon maradt tagjai.

Mindenesetre akad biztató fejlemény is: Kőrösi Norbert személyében kapussal bővült a keret létszáma, a huszonkilenc éves „portás” a bajnoki rivális Gyulaházától érkezett.

Játékosmustra

A Nagyhalász megyei első osztályú csapatának téli változásai

Távozott: Ferenczi Zoltán (Kék), Akai Richárd (Kék), Huncsik Ákos (Rakamaz), Puluczkai Marcell (Nagykálló?), Szűcs Zoltán (?)

Érkezett: Kölcsi Attila (Nyíregyháza Spartacus II.), Oláh Lóránt (Nyíregyháza Spartacus II.), Tüzes Zsolt (Tarpa), Simon Dániel (Karcag), Kőrösi Norbert (Gyulaháza)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .