Kattints a képre!!

Mint ismert, hibátlan teljesítménnyel végzett az élen a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei amatőr válogatott a hétvégén Hajdúszoboszlón rendezett régiós tornán.

A megyei válogatott a négyes döntőben írhat történelmet Fotó: tudósítónktól

Az Észak-Keleti régiót megnyerő mieink mellett a Közép és Délnyugat régió élén végző Baranya megye is tizenkét ponttal zárt, míg Komárom-Esztergom (Észak-Nyugat régió) és Pest megye (Közép és délkelet régió) egyaránt nyolc pontot szerezve kvalifikálta magát a február 5-6-i Balatonalmádiban esedékes négyes döntőbe.

A Lukács Tibor, Kiss Tamás edzőpáros irányította együttesre két mérkőzés vár a MAVONT döntőben. Szombat délután egy elődöntő, majd vasárnap délelőtt egy helyosztó. Az elődöntők párosításának sorsolására február 2-án délután kerül majd sor.

Kiemelendő, hogy megyénk válogatottját nyolc csapat labdarúgói alkották, és egyetlen egyesületet sem képviselt négy labdarúgónál több a selejtező tornán.

Névsor: a Hajdúszoboszlón szerepelt megyei válogatott kerete

Kapusok: Dukát Péter (Újfehértó), Szilágyi Patrik Péter (Mátészalkai MTK)

Védők: Phrakonkham Ádám, Tóth Béla Bence (Nyírgyulaj), Csáki József, Szőlősi Patrik (Ibrány), Hudák Máté, Pallai Gergő (Újfehértó), Pócsi Balázs (Nagyecsed)

Középpályások: Fejes János (Gergelyiugornya), Ohár Román (Csenger), Bodó László (Mátészalkai MTK), Kiss Péter (Ibrány), Baglyos Levente (Mándok), Mezei Béla (Nagyecsed)

Csatárok: Terdik Zsolt (Nyírgyulaj), Somogyi Tibor (Ibrány), Papp Csaba (Mátészalkai MTK)

Vezetőedző: Lukács Tibor (Nyírgyulaj), edző: Kiss Tamás (Ibrány SE), masszőr: Gönczy Barnabás

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .