Kattints a képre!!

A sors a Biri kezére játszott, így bombaidőzítéssel egyenértékű volt a megyei másodosztályú csapat új szerzeményének bejelentése.

A Biri új szerzeményét, Huszár Sándort tortával köszöntötték – szülinapján Fotó: tudósítónktól

A Pannónia Zrt. csoportban szereplő együttes éppen aznapra trombitált össze közös bulit a helyi kúriában, amikor a kerethez csatlakozó Huszár Sándor huszonnegyedik születésnapját ünnepelte. Mindez jól „kifigyelte” az egyesület stábja: rendelés feladva, leszállítás megoldva, eképpen tortával köszöntötték a – bajnoki rivális Geszterédtől – érkezett csatárt! Huszár Sándor egyébiránt nem ugrálós típus: pályafutása során eleddig három csapatban szerepelt – jó néhány balkányi színekben lehúzott szezon után egy röpke Biriben töltött időszak fért bele, majd következett a Geszteréd.

– A csapat nevében köszönöm Almási Katalin polgármesterasszonynak ezt a felejthetetlen estét, több játékos jelezte, hogy „el voltak ájulva” – árulta el Dankó Zsolt, a Biri edzője.

Persze, nem csupán móka és kacagás a futballisták élete arrafelé sem: az edzések mellett  februárban négy edzőmeccset játszik a Biri.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .