Kattints a képre!!

Az már a hétfő esti tizenhetedik forduló előtt (sőt, már korábban..) eldőlt, hogy Nyírgyulaj élvonalbeli futsalcsapata az alsóházi csatározásban lesz érdekelt a rájátszás során.

Csoma Alpár (fehér mezben) és a gyulaji csapat bakszerencsés vereséget szenvedett Fotó: Bodnár Barbara

A nyírségi legénység utolsó hazai mérkőzését játszotta az alapszakaszban, amely vendég DEAC számára meglehetősen nagy téttel bírt. A kezdés pillanatában a hetedik pozícióban posztoló debreceni egyetemisták még elcsíphették a felsőházi rájátszást biztosító 1-5. hely valamelyikét, így borítékolható volt, hogy szaggatni fogják az istrángot. A házigazdák azonban nem adták olcsón a bőrüket: a szépségdíjas gólok mérkőzésén alaposan megizzasztották ellenfelüket, amely hiába vezetett az első félidőben 3–1-re, majd a hajrában 5–3-ra, egészen az utolsó pillanatig izgulniuk kellett. A Gyulaj nagyot küzdött, a végén nagyon nyomott – mindhiába, a DEAC kicsikarta a győzelmet.

NB I.: 17. forduló

Nyírgyulaj KSE–Debreceni EAC 4–5 (2–3)

Nyírbátor, v.: Czene-Joó Á., Apkó T. Nyírgyulaj: Petró M. – Vlasovics, Nagy B., Matheus, Csoma A. Csere: Tímár Zs., Somogyi B., Szabó Á., Orosz D., Krajnyák Zs., Tóth E., Domokos M. Megbízott játékos-edző: Csoma Alpár, Orosz Dániel. Gól: Matheus 2 (egyet büntetőből), Tóth E., Nagy B., illetve Harmati T. 2, Thiago, Faragó L., Szabó J.

További eredmények: Veszprém–Kistarcsa 5–2 (3–0), Újpest–Aramis 4–3 (2–3), Haladás–Berettyóújfalu 0–3 (0–0), Kecskemét–TFSE 4–2 (3–0).

A bajnokság állása: 1. Haladás 33 pont, 2. Veszprém 32 (78–51), 3. Újpest 32 (59–55), 4. Kecskemét 31, 5. Berettyóújfalu 30, 6. DEAC 29, 7. Aramis 28, 8. Nyírgyulaj 15, 9. TFSE 12, 10. Kistarcsa 5.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .